+ 86-519 87878918-
AlbanianEN
  • /img/pvc-wood-plastic-one-step-extrusion-line-21.jpg

Linja e nxjerrjes me një hap prej druri-plastike PVC

HETIM
  • Detaje
  • Video Fabrika
  • Përparësia konkurruese
  • PAKETIMI & Dërgimi

Një mënyrë me një hap që eliminon grimcimin e mesëm të kësaj lidhjeje. vendosni lëndët e para drejtpërdrejt në një grup pajisjesh, me produkte të përzierjes dhe nxjerrjes të përfunduara në një kohë. Përparësia në këtë mënyrë është efikasiteti i lartë, përzierja e plastikës dhe kursimi i konsiderueshëm i energjisë, kostot më të ulëta të prodhimit. Aktualisht, përdorimi në klasën e PVC të produkteve të drurit plastik të nxjerrjes merr më shumë, por kërkon më shumë për lëndët e para, pajisjet e ushqimit, mbështetjen e mykut dhe pajisjet e nxjerrjes. Dhe gjithashtu në nivelin e përgjithshëm teknologjik të stafit.

1. Jwell është prodhuesi më i madh i makinerive të nxjerrjes plastike në Kinë. Ne punojmë ngushtë me markën e famshme botërore, pajisjet tuaja gjithashtu mund të pajisen me çdo markë përbërëse që dëshironi.

2. Jwell ka linjë testimi të nxjerrjes së vidhave të dyfishta parrel dhe linjë testimi me një vidë. Laboratori ynë i testimit ju ndihmon të provoni nën drejtime realiste të prodhimit, si dhe të përmirësoni më tej teknologjinë tuaj të përpunimit përmes testit tonë dhe t'ju ndihmojë të zgjidhni llojin e duhur të pajisjes.

3. Duke punuar me Jwell, mund të jeni të sigurt se kërkesat tuaja të shërbimit dhe mirëmbajtjes do të dokumentohen saktë dhe se keni ekzaktësisht burimet dhe aftësitë e duhura në vend përpara fillimit. Ekipi ynë me përvojë do të punojë me ju për të identifikuar njerëzit, burimet dhe dokumentacionin e procesit që ju nevojitet për të mbështetur aktivitetet tuaja të mirëmbajtjes.
4. Jwell ofron trajnim teknik, drejtimi dhe sisteme për punonjësit dhe inxhinierët nga furnizuesit nga e gjithë bota.

Të gjitha makineritë janë të paketuara nga ekipi ynë profesional, do të paketohen me paletë druri. Për disa pjesë këmbimi të rëndësishme, ne do të paketojmë me kutinë prej druri.

NA KONTAKTONI