+ 86-519 87878918-
AlbanianEN
  • /img/rubber-extruder-44.jpg

Extruder gome

HETIM
  • Detaje
  • Video Fabrika
  • Përparësia konkurruese
  • PAKETIMI & Dërgimi

Në mënyrë që të përmbushë nevojat e tregut, kompania jonë zhvilloi një ekstruder të ri gome me ushqim të ftohtë. Karakteristika kryesore e këtij lloji extruder: sistemi i kontrollit të temperaturës duke përdorur një kontroll të veçantë të ndarjes; materiali i gomës detyrohet të ushqehet nga rulja e presionit; Plastifikimi në temperaturë të ulët, prodhim i lartë dhe konsum i ulët i energjisë. Produkte të tilla të nxjerrjes së llojeve përdoren gjerësisht në makina, trena, anije, ndërtime, silikoni, tela ose kabllo dhe industri të tjera duke përdorur vula.

1. Jwell është prodhuesi më i madh i makinerive të nxjerrjes plastike në Kinë. Ne punojmë ngushtë me markën e famshme botërore, pajisjet tuaja gjithashtu mund të pajisen me çdo markë përbërëse që dëshironi.

2. Jwell ka linjë testimi të nxjerrjes së vidhave të dyfishta parrel dhe linjë testimi me një vidë. Laboratori ynë i testimit ju ndihmon të provoni nën drejtime realiste të prodhimit, si dhe të përmirësoni më tej teknologjinë tuaj të përpunimit përmes testit tonë dhe t'ju ndihmojë të zgjidhni llojin e duhur të pajisjes.

3. Duke punuar me Jwell, mund të jeni të sigurt se kërkesat tuaja të shërbimit dhe mirëmbajtjes do të dokumentohen saktë dhe se keni ekzaktësisht burimet dhe aftësitë e duhura në vend përpara fillimit. Ekipi ynë me përvojë do të punojë me ju për të identifikuar njerëzit, burimet dhe dokumentacionin e procesit që ju nevojitet për të mbështetur aktivitetet tuaja të mirëmbajtjes.
4. Jwell ofron trajnim teknik, drejtimi dhe sisteme për punonjësit dhe inxhinierët nga furnizuesit nga e gjithë bota.

Të gjitha makineritë janë të paketuara nga ekipi ynë profesional, do të paketohen me paletë druri. Për disa pjesë këmbimi të rëndësishme, ne do të paketojmë me kutinë prej druri.

NA KONTAKTONI