+ 86 18851210802
AlbanianEN
  • /img/screen-changer-system-67.jpg

Sistemi i ndryshimit të ekranit

HETIM
  • Detaje
  • Video Fabrika
  • Përparësia konkurruese
  • PAKETIMI & Dërgimi

JWELL’s hydraulic screen changer system widespread use in all kinds of plastic products, plastic granulation etc, the perfect design and careful production let the product's performance is worth trust; A wide selection of structural form and specifications, always have a suitable for your requirements

Manual screen changer series:
●Extruder screw can draw from the screen changer directly, it is convenient toenient remove and clean
●Adopts advanced pressure seal technology, through the pressure of polymers toymers drive seal components, to achieve the best sealing effect and change screen moreen quickly
●modular combinations, suitable for different standard extrusion machine, andhine, convenient to clean
●Low cost investment, suitable for small extrusion system.
●The minimum stay time.
●The smallest installation space,
●Suitable for different extrusion industry.


1. Jwell është prodhuesi më i madh i makinerive të nxjerrjes plastike në Kinë. Ne punojmë ngushtë me markën e famshme botërore, pajisjet tuaja gjithashtu mund të pajisen me çdo markë përbërëse që dëshironi.

2. Jwell ka linjë testimi të nxjerrjes së vidhave të dyfishta parrel dhe linjë testimi me një vidë. Laboratori ynë i testimit ju ndihmon të provoni nën drejtime realiste të prodhimit, si dhe të përmirësoni më tej teknologjinë tuaj të përpunimit përmes testit tonë dhe t'ju ndihmojë të zgjidhni llojin e duhur të pajisjes.

3. Duke punuar me Jwell, mund të jeni të sigurt se kërkesat tuaja të shërbimit dhe mirëmbajtjes do të dokumentohen saktë dhe se keni ekzaktësisht burimet dhe aftësitë e duhura në vend përpara fillimit. Ekipi ynë me përvojë do të punojë me ju për të identifikuar njerëzit, burimet dhe dokumentacionin e procesit që ju nevojitet për të mbështetur aktivitetet tuaja të mirëmbajtjes.
4. Jwell ofron trajnim teknik, drejtimi dhe sisteme për punonjësit dhe inxhinierët nga furnizuesit nga e gjithë bota.

Të gjitha makineritë janë të paketuara nga ekipi ynë profesional, do të paketohen me paletë druri. Për disa pjesë këmbimi të rëndësishme, ne do të paketojmë me kutinë prej druri.

Na Kontaktoni