+ 86-519 87878918-
AlbanianEN
  • /img/silicon-core-pipe-extrusion-line-91.jpg

Linja e nxjerrjes së tubit bazë të silikonit

HETIM
  • Detaje
  • Video Fabrika
  • Përparësia konkurruese
  • PAKETIMI & Dërgimi

Performanca vant Përparësitë

Lënda e parë e substratit të tubit të silikoksit është polietileni me densitet të lartë, shtresa e brendshme përdori një lubrifikant të fortë të koeficientit të fërkimit më të ulët. Resistanceshtë rezistenca ndaj korrozionit, muri i lëmuar i brendshëm, transmetimi i përshtatshëm i kabllit të gazit dhe kosto e ulët e ndërtimit. Sipas nevojave, madhësi dhe ngjyra të ndryshme të tubave të vegjël janë të përqendruar nga shtresa e jashtme. Produktet aplikohen në sistemin e rrjetit të komunikimit kabllor optik për

autostradë, hekurudhë dhe kështu me radhë.

Linja e prodhimit mund të realizojë tuba të shumëfishtë bazë në të njëjtën kohë, të shpaloset me shpejtësi të lartë dhe të mbulojë shpejt dhe në mënyrë të barabartë shtresën e jashtme. Tërheqja sinkronike, mbështjellja dhe mbështjellja e produktit të përfunduar kontrollohen nga kompjuteri, me shpejtësi dhe efikasitet të lartë të prodhimit.

1. Jwell është prodhuesi më i madh i makinerive të nxjerrjes plastike në Kinë. Ne punojmë ngushtë me markën e famshme botërore, pajisjet tuaja gjithashtu mund të pajisen me çdo markë përbërëse që dëshironi.

2. Jwell ka linjë testimi të nxjerrjes së vidhave të dyfishta parrel dhe linjë testimi me një vidë. Laboratori ynë i testimit ju ndihmon të provoni nën drejtime realiste të prodhimit, si dhe të përmirësoni më tej teknologjinë tuaj të përpunimit përmes testit tonë dhe t'ju ndihmojë të zgjidhni llojin e duhur të pajisjes.

3. Duke punuar me Jwell, mund të jeni të sigurt se kërkesat tuaja të shërbimit dhe mirëmbajtjes do të dokumentohen saktë dhe se keni ekzaktësisht burimet dhe aftësitë e duhura në vend përpara fillimit. Ekipi ynë me përvojë do të punojë me ju për të identifikuar njerëzit, burimet dhe dokumentacionin e procesit që ju nevojitet për të mbështetur aktivitetet tuaja të mirëmbajtjes.
4. Jwell ofron trajnim teknik, drejtimi dhe sisteme për punonjësit dhe inxhinierët nga furnizuesit nga e gjithë bota.

Të gjitha makineritë janë të paketuara nga ekipi ynë profesional, do të paketohen me paletë druri. Për disa pjesë këmbimi të rëndësishme, ne do të paketojmë me kutinë prej druri.

NA KONTAKTONI