+ 86-519 87878918-
AlbanianEN
  • /img/ pajisjet e mëvonshme- 32.jpg

Pajisjet e mëvonshme

HETIM
  • Detaje
  • Video Fabrika
  • Përparësia konkurruese
  • PAKETIMI & Dërgimi

Kjo makinë përshtatet për lëmimin e trashësisë, mirë
lëmues dhe lustrim sipërfaqen e ndryshme të tjera
bordet.

Makina përdoret për transferimin e dizajnit të sipërfaqeve të derës prej druri-plastike, dërrasës së derës së kabinetit prej druri-plastike, derës dhe murit PVC
bordi. Duke përdorur transferimin e temperaturës së lartë, kjo makinë mund të heqë automatikisht pluhurin dhe të ketë pajisje të para-ngrohjes së bordit.

Stampimi i drurit-plastikës përdoret kryesisht për


modeli i shtypjes së profilit të stampimit të plastikës së drurit PE \ PP \ PVC, sipërfaqja e fletës, është më mirë për produktet e drurit sipërfaqja e strukturës së drurit. sipërfaqja e kazanit mund të përpunohet të gjitha llojet e strukturës së drurit, sipërfaqja mund të jetë kromim i fortë, zgavra e rulit ngrohje, funksionim i thjeshtë dhe rezistent ndaj konsumit.

 

Kjo makinë përdoret kryesisht për gdhendjen e modelit të tabelës prej druri-plastike, dërrasës prej druri të fortë, bordit të dendësisë dhe bordit të kabinetit. Ai përdor
tre gishta si orientim peizazhi, gjatë dhe lart e poshtë. Të gjitha llojet e gdhendjes me kompjuter.

1. Jwell është prodhuesi më i madh i makinerive të nxjerrjes plastike në Kinë. Ne punojmë ngushtë me markën e famshme botërore, pajisjet tuaja gjithashtu mund të pajisen me çdo markë përbërëse që dëshironi.

2. Jwell ka linjë testimi të nxjerrjes së vidhave të dyfishta parrel dhe linjë testimi me një vidë. Laboratori ynë i testimit ju ndihmon të provoni nën drejtime realiste të prodhimit, si dhe të përmirësoni më tej teknologjinë tuaj të përpunimit përmes testit tonë dhe t'ju ndihmojë të zgjidhni llojin e duhur të pajisjes.

3. Duke punuar me Jwell, mund të jeni të sigurt se kërkesat tuaja të shërbimit dhe mirëmbajtjes do të dokumentohen saktë dhe se keni ekzaktësisht burimet dhe aftësitë e duhura në vend përpara fillimit. Ekipi ynë me përvojë do të punojë me ju për të identifikuar njerëzit, burimet dhe dokumentacionin e procesit që ju nevojitet për të mbështetur aktivitetet tuaja të mirëmbajtjes.
4. Jwell ofron trajnim teknik, drejtimi dhe sisteme për punonjësit dhe inxhinierët nga furnizuesit nga e gjithë bota.

Të gjitha makineritë janë të paketuara nga ekipi ynë profesional, do të paketohen me paletë druri. Për disa pjesë këmbimi të rëndësishme, ne do të paketojmë me kutinë prej druri.

NA KONTAKTONI