+ 86-519 87878918-
AlbanianEN

Lajme

Ti je ketu : Fillimi / Lajme

Për të mbështetur "Anti-epideminë" globale, CHINA JWELL lëshoi ​​me forcë linjën e prodhimit të pëlhurave jo të endura në shkrirje të PP

Koha: 2020-06-28

Me shpërthimin e "COVID-19" në botë, CHINA JWELL ka përfituar nga arritjet e saj në industrinë e fibrave kimike të tjerrjes dhe të pëlhurave jo të endura për vite me rradhë. Gjatë epidemisë, nën kërkesën urgjente të shumë klientëve të vjetër dhe qeverisë së lidhur, JWELL filloi të organizojë kërkimin dhe zhvillimin dhe forcën e prodhimit, filloi me forcë linjën e prodhimit të rrobave të endura të shkrira nga polipropileni PP, makineritë JWELL si një nga makineritë më të njohura globale prodhuesi i pajisjeve plastike të nxjerrjes, për të zgjidhur situatën aktuale të vështirë në botë, duke treguar rol të madh të korporatës.

Si prodhues i mirënjohur i materialeve prej pëlhure të shkrirë-grup Dawn, dhe udhëheqës të tjerë të industrisë vendase kanë bashkëpunuar me ne, KINA JWELL siguron linjë prodhimi të rrobave jo të endura të shkrira nga PP, duke mbështetur plotësisht punën globale "anti-epidemike".

Siç e dimë të gjithë, pëlhura jo e endur e shkrirë është materiali më thelbësor i maskës mbrojtëse mjekësore dhe është çelësi për të luftuar luftën epidemike. CHINA JWELL mund të sigurojë linjë prodhimi të pëlhurës jo të endura me shkrirje 800mm-3200mm PP me shpejtësi përmes avantazheve të saj teknike për vite me rradhë. Miratoni përbërës kryesorë me cilësi të lartë, linjë prodhimi të teknologjisë së përparuar dhe automatizim të lartë. Për momentin, më shumë se 30 grupe të linjave të prodhimit me performancë të lartë dhe prodhim të lartë kanë filluar prodhimin. Vdesi i shkrirë është përbërësi kryesor i linjës së prodhimit, i mbështetur plotësisht nga partnerë të shkëlqyer të përfaqësuar nga Zhejiang JCTIMES Die Co etj., Shkurtojnë në mënyrë efektive shpërndarjen e linjës së prodhimit. Aktualisht, linja e plotë e prodhimit mund t'u dorëzohet klientëve në dërgesën 60-70ditë, e cila siguron një garanci të fortë për funksionimin e shpejtë të klientëve dhe punën e parandalimit të epidemisë.

Avantazhi i pajisjeve

1) Përvojë profesionale në hartimin e vidave, plastifikim i mirë, performancë e qëndrueshme, e përshtatshme për nxjerrje me kapacitet të lartë;
2) Sistemi i filtrit me precizion të lartë dhe sistemi i pompës së shkrirjes, presioni i gjallë i kontrollit të rrjedhjes së gjallë i qëndrueshëm;
3) Vdesin me saktësi të lartë dhe përbërësit e spinnerets, kënaqin prodhimin e produktit me cilësi të lartë;
4) Sistemi profesional i mbështjelljes me tip rripi rezistent në temperaturë të lartë, dizajn i optimizuar i sistemit të presionit negativ;
5) Prerje plotësisht e automatizuar në internet, sistem dredha-dredha, funksionim i qëndrueshëm me shpejtësi të lartë;
6) Miratimi i sistemit të kontrollit të integruar PLC me performancë të lartë Siemens;
7) Shërbim me një ndalesë, i pajisur me furrë me temperaturë të lartë, elektret statik, pajisje pastrimi me vakum dhe testim