+ 86-519 87878918-
AlbanianEN
  • /img/ lloj-lloj-të-rrotulluesve-të shfaqur-në-kineplas-43.jpg

Lloje të ndryshme të rrotullave të paraqitura në Chinaplas

HETIM
  • Detaje
  • Video Fabrika
  • Përparësia konkurruese
  • PAKETIMI & Dërgimi

Përdoret në prodhimin e filmave të hedhur CPP, LDPE, LLDPE. Përdorimi i një projekti unik të vrapuesit spiral me dy shtresa, ftohja më e mirë, cilësi më e qëndrueshme e produktit, kapacitet më i lartë. 
Parametrat e produktit janë si më poshtë:
1, Cilësia e saktësisë së tolerancës së koncentrikitetit: 0.01 mm
2, Vrazhdësia e sipërfaqes së rrotullimit: Ra0.01
3, Saktësia e kontrollit të temperaturës: +/- 0.5
4, Shpejtësia e linjës: 160-500m / min
5, Bilanci dinamik: niveli G2.5

Përdoret në PET, PP / PS, PC dhe prodhime të tjera të fletëve. Përdorimi i mureve të hollë me efikasitet të lartë me ftohje mulliri me dizajn vrapues spiral, ftohje më të mirë, kapacitet më të lartë. Rul përmes dizajnit të përmirësuar, për t'i bërë ballë sasisë së vogël të presionit të lartë mbi ndryshoren.
Parametrat e produktit janë si më poshtë:
1, Clyndricity, saktësia e tolerancës së përqendrimit: 0.01 mm
2, Vrazhdësia e sipërfaqes së rrotullimit: Ra0.005
3, Saktësia e kontrollit të temperaturës: +/- 0.5
4, Shpejtësia e linjës: 5-30m / min
5, Bilanci dinamik: niveli G6.3

1. Jwell është prodhuesi më i madh i makinerive të nxjerrjes plastike në Kinë. Ne punojmë ngushtë me markën e famshme botërore, pajisjet tuaja gjithashtu mund të pajisen me çdo markë përbërëse që dëshironi.

2. Jwell ka linjë testimi të nxjerrjes së vidhave të dyfishta parrel dhe linjë testimi me një vidë. Laboratori ynë i testimit ju ndihmon të provoni nën drejtime realiste të prodhimit, si dhe të përmirësoni më tej teknologjinë tuaj të përpunimit përmes testit tonë dhe t'ju ndihmojë të zgjidhni llojin e duhur të pajisjes.

3. Duke punuar me Jwell, mund të jeni të sigurt se kërkesat tuaja të shërbimit dhe mirëmbajtjes do të dokumentohen saktë dhe se keni ekzaktësisht burimet dhe aftësitë e duhura në vend përpara fillimit. Ekipi ynë me përvojë do të punojë me ju për të identifikuar njerëzit, burimet dhe dokumentacionin e procesit që ju nevojitet për të mbështetur aktivitetet tuaja të mirëmbajtjes.
4. Jwell ofron trajnim teknik, drejtimi dhe sisteme për punonjësit dhe inxhinierët nga furnizuesit nga e gjithë bota.

Të gjitha makineritë janë të paketuara nga ekipi ynë profesional, do të paketohen me paletë druri. Për disa pjesë këmbimi të rëndësishme, ne do të paketojmë me kutinë prej druri.

NA KONTAKTONI