+ 86-519 87878918-
AlbanianEN
  • /img/waterproof-sheet-coil-die-series-93.jpg

Seria e mbështjelljes së fletës së papërshkueshme nga uji

HETIM
  • Detaje
  • Video Fabrika
  • Përparësia konkurruese
  • PAKETIMI & Dërgimi


PVC, EVA, PE lloji i ri i materialit të papërshkueshëm nga uji kanë performancë të lartë të anti-përshkueshmërisë, rezistencës ndaj ujit, termo-qëndrueshmërisë dhe kriogjenike prona, forca dhe zgjatja e lartë dhe kanë karakteristikën e rezistencës së plakjes, përdoren gjerësisht për hidroizolim në ndërtimin e kulmit të industrisë dhe
ndërtime civile, nëntokë, tunel, liqen artificial, etj.
Karakteristikat:
● CAD e shumëfishtë që bën që materiali të shpërndahet në mënyrë uniforme dhe të realizojë produktet e gjëra.
Lip Buza e zgjatur e zgjatur përmirësoi orientimin uniform, zvogëloi zgjerimin e vdesit, përmirësoi shumë reagimin e rregullimit.
● Linja e kryqëzimit për kurbën e formuar në nyjen midis kolektorit qendror të dhomës së ngjyrosjes dhe buzës mund të përmirësojë rrjedhën e drejtimeve anësore dhe shpërndarjen.
Lip Buza e sipërme e rregullueshme mikro dhe buza e poshtme e ndryshueshme për prodhimin e trashësisë së ndryshme (1-4 mm, maksimumi është 10 mm.
● Me funksionin e rregullimit të shufrës kufizuese dhe të jetë i përshtatshëm për nxjerrjen e materialeve dhe trashësisë së ndryshme.

1. Jwell është prodhuesi më i madh i makinerive të nxjerrjes plastike në Kinë. Ne punojmë ngushtë me markën e famshme botërore, pajisjet tuaja gjithashtu mund të pajisen me çdo markë përbërëse që dëshironi.

2. Jwell ka linjë testimi të nxjerrjes së vidhave të dyfishta parrel dhe linjë testimi me një vidë. Laboratori ynë i testimit ju ndihmon të provoni nën drejtime realiste të prodhimit, si dhe të përmirësoni më tej teknologjinë tuaj të përpunimit përmes testit tonë dhe t'ju ndihmojë të zgjidhni llojin e duhur të pajisjes.

3. Duke punuar me Jwell, mund të jeni të sigurt se kërkesat tuaja të shërbimit dhe mirëmbajtjes do të dokumentohen saktë dhe se keni ekzaktësisht burimet dhe aftësitë e duhura në vend përpara fillimit. Ekipi ynë me përvojë do të punojë me ju për të identifikuar njerëzit, burimet dhe dokumentacionin e procesit që ju nevojitet për të mbështetur aktivitetet tuaja të mirëmbajtjes.
4. Jwell ofron trajnim teknik, drejtimi dhe sisteme për punonjësit dhe inxhinierët nga furnizuesit nga e gjithë bota.

Të gjitha makineritë janë të paketuara nga ekipi ynë profesional, do të paketohen me paletë druri. Për disa pjesë këmbimi të rëndësishme, ne do të paketojmë me kutinë prej druri.

NA KONTAKTONI