+ 86-519 87878918-
AlbanianEN
  • /img/xps-heat-insulation-foaming-boad-extrusion-line-co-2-foaming-technology-30.jpg

Linja e nxjerrjes së shkumës së shkumëzimit të izolimit të nxehtësisë XPS (Teknologjia e shkumëzimit të CO 2)

HETIM
  • Detaje
  • Video Fabrika
  • Përparësia konkurruese
  • PAKETIMI & Dërgimi

Zbatimi dhe tipari

Me konstruksion të përsosur alveolat të mbyllur, pllaka izoluese e nxehtësisë XPS konsiderohet të jetë materiali më i mirë izolues në treg. Granulat nga pllaka e ricikluar EPS, si materiali kryesor, kalojnë nëpër njësinë e nxjerrjes së shkumës, kalibratorit, tërheqjes dhe prerjes. Me densitet më të ulët, thithjen e ujit, përçueshmërinë termike dhe depërtueshmërinë e avullit sesa

ato të llojeve të tjera të pllakave të izolimit të nxehtësisë, karakteristikat e pllakës së izolimit të nxehtësisë XPS me forcë të lartë, rezistencë të ulët, hermetizim, rezistencë ndaj korrozionit, rezistencë ndaj plakjes dhe kosto të ulët. Prandaj, kjo pllakë mund të përdoret gjerësisht në sistemin e izolimit të shtëpive, në kampe, hambare dhe ndërtesa civile, në ndërtimet tokësore të pistës dhe sheshit të aeroportit, në ndërtimet inxhinierike rrugore dhe hekurudhore, në sistemin e izolimit të nxehtësisë të apartamenteve, ndërtesave të zyrave dhe punëtorive. Me

Linja e nxjerrjes së pllakës së izolimit të nxehtësisë XPS ka dy lloje: ekstruderë tandem me një vidë të vetme dhe ekstruder paralel me dy rrotullime me ekstruder me vidë të vetme. Modelet janë: 135/150 lloji i ekstruderit tandem me një vidë të vetme dhe 75/150 vidë paralele binjake me bashkë-rrotullim ekstruder me ekstruder me një vidë të vetme. Për shkak të efikasitetit të lartë të përzierjes, etruderi me dy vidha korotimi mund të përpunojë materialin e përbërësve të ndryshëm.

Makinë e sapo formuar e projektuar nga Jwell, duke përshtatur CO 2 si agjent formues, i cili është për marrjen e një pjese të freonit dhe butanit, karakteristika të mbrojtjes së mjedisit të gjelbër dhe konsum me kosto të ulët.

1. Jwell është prodhuesi më i madh i makinerive të nxjerrjes plastike në Kinë. Ne punojmë ngushtë me markën e famshme botërore, pajisjet tuaja gjithashtu mund të pajisen me çdo markë përbërëse që dëshironi.

2. Jwell ka linjë testimi të nxjerrjes së vidhave të dyfishta parrel dhe linjë testimi me një vidë. Laboratori ynë i testimit ju ndihmon të provoni nën drejtime realiste të prodhimit, si dhe të përmirësoni më tej teknologjinë tuaj të përpunimit përmes testit tonë dhe t'ju ndihmojë të zgjidhni llojin e duhur të pajisjes.

3. Duke punuar me Jwell, mund të jeni të sigurt se kërkesat tuaja të shërbimit dhe mirëmbajtjes do të dokumentohen saktë dhe se keni ekzaktësisht burimet dhe aftësitë e duhura në vend përpara fillimit. Ekipi ynë me përvojë do të punojë me ju për të identifikuar njerëzit, burimet dhe dokumentacionin e procesit që ju nevojitet për të mbështetur aktivitetet tuaja të mirëmbajtjes.
4. Jwell ofron trajnim teknik, drejtimi dhe sisteme për punonjësit dhe inxhinierët nga furnizuesit nga e gjithë bota.

Të gjitha makineritë janë të paketuara nga ekipi ynë profesional, do të paketohen me paletë druri. Për disa pjesë këmbimi të rëndësishme, ne do të paketojmë me kutinë prej druri.

NA KONTAKTONI