+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/abs_hipspmma_refrigerator_plate_sanitaryware_plate_extrusion_line.jpg
  • /upfile/2019/02/28/20190228163207_793.jpg

ABS, HIPS, PMMA Refrigerator Plate, Sanitaryware Plate Extrusion Line

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO ISO

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description: 

ABS, HIPS, PMMA Refrigerator Plate, Sanitaryware Plate Extrusion Line:

JWELL nyayogikeun jalur ékstrusi pelat ngarah kalayan kaluaran ageung sareng konsumsi énérgi rendah, jalurna dilengkepan sistem dahar bahan kentel sareng stacker otomatis, fungsi produksi otomatis na ngirangan biaya pamrosésan sareng ningkatkeun kualitas produk anu kacida. Garis ékstrusi ieu populér di konsumén urang.

 

spésifikasi: 

 model

JW120 / 70 / 60-2200

JW120 / 60 / 45-1800

JW160 / 60-2200

material

ABS 、 PMMA

ABS 、 PS 、 HIPS

ABS 、 PS 、 HIPS

 Spésifikasi extruder

Ø120 / 38,70 / 35,60 / 35

Ø120 / 38,60 / 35,45 / 35

Ø160 / 38,60 / 35

 Lapisan ko-ékstrusi

A / B / C / B / A.

A / B / C

A / B, A / B / A

 Lebar produk

2200mm

1800mm

2200mm

 Kandel produk

2-8mm

1-6mm

1-6mm

 Kapasitas (Max.)

600Kg / h

550Kg / h

1200Kg / h

 

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

 

aplikasi: 

Papan kulkas: Éta ngagaduhan aplikasi anu lega dina produksi panto kulkas sareng kandung empedu jero, laci, dispenser cai, jst.

Pelat Saniter: Hal ieu sacara luas diterapkeun dina bidang produk mandian, sapertos bak mandi, kabinet pancuran, kamar uap, mangkok wasuh, jst

Papan iklan: Papan ieu utamina dianggo dina dewan panduan, tanda mesin, hiasan iklan, hiasan di jero ruangan sareng sajabina.

Pelat koper: Hal ieu ilaharna dilarapkeun dina bidang kotak tarik-bar, kasus koper, kantong rekreasi, jst.

Pelat mobil: Hal ieu biasana dianggo pikeun ngahasilkeun puncak mobil sareng beus, papan instrumen, backrest, panto mobil, pigura jandela, cangkang motor, kendaraan golf, sareng

Taros Kami