+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/accessories-of-screw-and-barrel-for-injection-molding-65.jpg

Asesoris sekrup sareng laras pikeun nyetak suntikan

panalungtikan
  • rincian
  • aplikasi
  • Pidéo Pabrik

Aplikasi: pikeun nyetak suntik sareng extruder
Kisaran produk: diameter jero12 ~ 300mm
Panjang épéktip: 12000mm
Kandel lapisan nitrida: 0.05 ~ 0.08mm
Teu karasa lapisan nitrided: langkung ti 960hv
Linearitas: 0.015mm / m
Lapisan dilapis Chrome: 0.02 ~ 0.085mm
Kisaran aplikasi bahan plastik: PP, PE, ABS, AS, PS sareng plastik umum anu sanés
Bahan: SACM645, SCM440,38CrMoAlA

Taros Kami