+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/_aluminum_and_plastic_composite_panel_extrusion_line.jpg
  • /upfile/2019/02/27/20190227114606_476.jpg

Jalur Tonjolan Aluminium sareng Plastik Komposit

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO ISO

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

 

Description: 

Jinis panel ieu kanggo hiasan témbok internal sareng éksternal. Lebar épéktip produkna ti 1220mm dugi ka 2050mm, kandelna produkna ti 1.0-5mm, kandelna aluminium foil nyaéta ti 0.026mm dugi ka 0.5mm. Éta ngadopsi desain sekrup khusus pikeun ngahasilkeun produk anu mumpuni nganggo bahan daur ulang 100%. Kapasitasna langkung luhur tibatan extruder anu sanés. Jalur na diékspor ka Indonesia, Rusia, Vietnam, jsb.

 

spésifikasi: 

model

Kapasitas (kg / h)

Lebar produk (mm)

Kandel produk (mm)

Kecepatan garis maksimal (m / mnt)

JWE95 / 44 sekrup Kembar

800-1000

900-1560

1-6

8

JWE135 / 48 sekrup Kembar

1200-1800

900-1560

2-6

10

JWS170 / 35 Sekrup

500-600

900-1220

1-6

5

JWS180 / 35 Sekrup

700-800

900-1560

1-6

5

 

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami