+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/apet_petg_cpet_sheet_extrusion_line.jpg
  • /upfile/2019/02/28/20190228165849_235.jpg

APET PETG CPET Lambaran Tonjolan

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO ISO

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description: 

Éta mangrupikeun salah sahiji jalur produksi anu paling maju kalayan téknologi asak sareng stabilitas di Cina. Dibandingkeun sareng alat-alat anu sami, éta langkung ti 30% langkung saé dina épisiénsi umum. Garis ieu ogé cocog pikeun PS, PP, PE ogé.

 

spésifikasi: 

 

model

Multi lapisan

Lapisan tunggal

Kacida-épisiénna

Extruder spcification

JW120 / 65-1000

JW120-1000

JW120-1500

Ketebalan produk

0.2-1.5mm

0.15-1.5mm

0.15-1.5mm

kakuatan motor Utama

110kw / 45kw

110kw

160kw

Kapasitas maks

500kg / h

450kg / h

800kg / h

 

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

 

aplikasi: 

PETG disebat suhu rendah PET, éta mangrupikeun bahan bungkus ramah lingkungan anu anyar kalayan fitur sapertos hérang tinggi, transparansi anu saé, sipat panghalang anu hadé, adhesi diri, anu dianggo pikeun beungkeut lem sareng pengolahan frékuénsi luhur.

CPET mangrupikeun jinis PET anu dirobih. Kalayan résistansi anu saé pikeun suhu luhur, biasana dianggo kanggo bungkus dina oven microwave.

Lembar Parlemén Optik Stereoscopic PET: Éta tiasa janten paket kelas luhur pikeun kosmétik, ubar, bako & alkohol sareng barang biasa sapertos alat tulis, iklan, poster sareng sagala rupa kartu.

Taros Kami