+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/asa_film_extrusion_line.jpg
  • /upfile/2019/02/27/20190227142127_861.jpg
  • /upfile/2019/02/27/20190227142132_801.jpg
  • /upfile/2019/02/27/20190227142139_449.jpg

Garis Extrusion Film ASA

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO ISO

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description: 

Pilem ASA dianggo kanggo bungkus sareng pikeun laminating. Bungkus plastik sareng produk bungkus plastik janten beuki populér di pasar, khususna bungkus lemes palastik komposit sareng palapis permukaan bahan wangunan

 

spésifikasi: 

model

JWS90-1500

material

Bahan ASA

Lebar produk

1400mm

Ketebalan produk

0.05-0.15mm

Spésifikasi extruder

JWS90 / 30

Kapasitas (Max)

150-180kg / h

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

 

Kauntungan kalapa: 

Kusabab sipat anti-sepuh anu luar biasa, pilem ASA seueur dianggo dina lapangan genteng. Dina prosés ubin ubin, éta tiasa ngahontal komposit termal on-line, kalayan kandel seragam, henteu aya bédana warna sareng kakuatan beungkeut luhur. Ngungkulan bédana warna komposit tradisional ko-ékstrusi komposit ASA, sareng ogé ngirangan biaya bahan baku.

Taros Kami