+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/barrels-and-screws-for-injection-machine-55.jpg

Tong sareng Sekrup pikeun mesin suntik

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

1) 38CrMoAlA (JIS SACM645)
2) 42CrMo (JIS SCM440)

1) 38CrMoAlA (JIS SACM645)
2) 42CrMo (JIS SCM440)

Perawatan nitriding
Bérés éléh-krom listrik
Quenching frékuénsi luhur
Nyemprot palapis bimetallic
Ngaleungitkeun vakum

Taros Kami