+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/biaxially-oriented-die-75.jpg

Maot Berorientasi Biaxial

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Paeh mangrupikeun bagian anu penting tina lambaran cor berorientasi biaxial, langsung mutuskeun matak corétan bentuk sareng keseragaman ketebalan. Lembar casting anu berorientasi sacara biaxial ieu ngadopsi desain saluran aliran gantungan jas, sareng ngalengkepan ku perangkat lunak analisis cairan komputer profesional, Aliran analisis CFD saluran sareng optimasi, pikeun kéngingkeun parameter cairan anu pangsaéna. Penyesuaian bukaan mati nyoko kana jinis push-pull otomatis bibir pelarut saha, ngaliwatan tolok ketebalan online tina ketebalan data anu dideteksi ngalangkungan pamrosésan program komputer saatos tanggapan kana lip lip ékspansi termal khusus ngatur baut, pikeun bubuka ketebalan lip mati otomatis fine-tuning, kontrol épéktip pikeun produk. Paeh ieu lumaku pikeun: BOPP, BOPS, BOPA, BOPET, produk BOPI jsb.

 

Lempeng biwir mati, kasarna sareng ukuran biwir anu seukeut pangaruh langsung kana kualitas produk. Saatos
ékspérimén sareng demonstrasi anu teras-terasan, nganggo gelombang-pondok pangobatan lokal pengerasan lokal tiasa épéktip dina ningkatkeun kualitas maot. sahingga kateguhan permukaan anu atos, panyempurnaan mikrostruktur, tahan tahan langkung luhur tibatan prosés pemadaman konvensional. Lempeng biwir mati sareng résistansi abrasi langkung saé.


Taros Kami