+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/bimetallic-screw-and-barrel-10.jpg

Bimetal sekrup sareng laras

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Pikeun sekrup bimetallic kami, kami parantos ngadopsi téknik canggih (HP / HVOF) prosés pengerasan permukaan ku permukaan sakrup, alur WPT1 kalayan cocog tahan korosi pikeun nilon, PVC, PC, PMMA sareng sajabina. cocog résitansi suhu pikeun bubuk magnét, magnesium sareng bubuk alumium, suntikan bakelite sareng sajabina.WPT2 cocog sareng WPT3 sareng WPT1.

Pikeun bimetallic kami, kami parantos naékkeun proporsi tung- sten anu aya dina alloy kana 30% sareng 50% ti 10% sateuacanna, sareng kami ogé parantos ningkatkeun panjang pengolahan janten 4000mm tina panjang 3000mm anu sateuacanna.


Taros Kami