+ 86-519-87878918
InggrisEN

wartos

Anjeun aya didieu : imah / wartos

CHINAPLAS2018 --- JWELL STYLE

Waktos: 2018-04-28

Pameran Chinaplas2018 anu opat dinten parantos réngsé kalayan lancar, ayeuna hayu urang babarengan sareng sadaya réréncangan, nyarioskeun ngeunaan pikahareupeun sareng panén kabungahan! Aya momen anu indah anu teu aya tungtungna….

Nyaan hatur nuhun ka unggal palanggan énggal sareng lami anu sumping ka stan Jwell, sadayana fakultas Jwell urang teras-terasan nuturkeun prinsip "Janten pengkuh, narékahan pikeun inovasi, pikaresepeun, jujur" sareng nyayogikeun palayanan pangsaéna ka konsumén kami. Hayu urang ngarepkeun patepung silih di Guangzhou taun payun!