+ 86-519-87878918
InggrisEN

wartos

Anjeun aya didieu : imah / wartos

CHINAPLAS2019 Alat Alus - Mesin Lapisan Tiupan Ganda

Waktos: 2019-05-15

xnumx.jpg

xnumx.jpg

Chinaplas2019 金纬机械与您相约1.1F01和 11.1K41

  Fitur

 

 

1 、 Cocog pikeun produk pikeun sagala rupa produk citakan niupan ti 15 dugi ka 30L, panggunaan lapisan ganda ngempelkeun sirah tipe, dina struktur niupan, unit pendingin hawa anu kadua, panyebaran online otomatis, timbangan online produk, uji coba kabocoran , transportasi. Éta tiasa ngirangan biaya tenaga kerja sareng ningkatkeun efisiensi produksi.

 

xnumx.jpg

 

2, Ngadopsi sistem kontrol otomatis B & R ngadukung operasi ngabagi waktos multi-tugas, tingkat otomatisasi tinggi, sistem kontrol ketebalan 400-titik, klep servo ATOS, kontrol ketebalan parison anu akurat.

 

 

 

3. Sistem hidrolik dianggo salaku sistem drive servo elektro-hidrolik ku ngendalikeun laju motor sareng torsi pikeun nyayogikeun aliran sareng tekanan anu akurat, langkung hemat énergi tibatan ngompa motor biasa sakitar 50%, ogé tiasa ngirangan suhu minyak hidrolik, manjangkeun hidrolik umur alat, sistem sora bising dikirangan langkung ti 10 desibel.

4. Pigura platen kapang diadopsi struktur dasi-barless, anu ngagaduhan ciri clamping seragam, kapang gaya clamping ageung, kapasitas ageung, sareng gampang dibongkar sareng majelis. Ngagunakeun sistem servo sareng kontrol penguasa éléktronik tiasa ngahontal gerak jempé tanjakan lembut .

 

Kontak: Michelle Jiang

surat:[email dijaga]

Whatsapp / Wechat / Line / Skype / Telepon:+ 86 18851210802