+ 86-519-87878918
InggrisEN

wartos

Anjeun aya didieu : imah / wartos

CHINAPLAS2018 Alat Anu Saé-- Mesin Listrik Blow Moulding

Waktos: 2018-04-24

Suzhou Jwell Plastik Mesin Co., Ltd bakal méréskeun mesin JWZ-EBM-850S mesin citakan blowstown dimekarkeun @ 8.1D85. Ningali ka kadatangan anjeun.

Garis produksi tiasa nyumponan sarat pikeun kabersihan mesin sareng produk dina industri pangan, médis, farmasi, sareng sanitasi. Dibandingkeun sareng mesin cetak niup hidrolik tradisional, mesin citakan niup listrik sadaya ngadopsi motor servo pinuh, hemat énergi sakitar 30%, henteu aya kabocoran minyak, low noise, ngajaga bengkel tetep bersih sareng rapih; operasi alat-alat langkung stabil, presisi langkung luhur, posisi langkung akurat, gancang sareng langkung éfisién.

1 、 (Platen obah stroke 850mm, stasiun tunggal, hiji nepi ka opat jarak 170mm tengah) kapang bahan baku plasticizing, extruding, platen pindah & clamping sareng niupan sadayana disetir ku motor servo kinerja tinggi, lengkep ngaganti téknologi drive hidrolik tradisional, langkung énergi hemat sareng perlindungan lingkungan.

2, Boh sistem servo drive sareng sistem PC industri nganggo produk performa tinggi B & R pikeun ngaréspon sapinuhna pikeun syarat tinggi-tungtung konsumén pikeun niupan alat-alat.

3, Platen obah & clamping ngadopsi motor servo lengkep, damel sareng crankshaft sareng mékanisme rod anu nyambungkeun, ngaoptimalkeun kurva gerak ngalangkungan téknologi profesional, teras dugi ka gerak gancang sareng stabil operasi. Prototipe ieu tiasa pilot dijalankeun di pabrik pelanggan ayeuna pikeun babandingan.