+ 86-519-87878918
InggrisEN

wartos

Anjeun aya didieu : imah / wartos

CHINAPLAS2018 Equipment Alus - Diaméterna ageung pe insulasi pipa insulasi termal.

Waktos: 2018-04-22

Diaméterna ageung 2m PE insulasi termal pipa garis ékstrusi anu dihasilkeun ku Shanghai Jwell Pipe Equipment CO., LTD anu mingpin industri. Desainna unik sareng novél, nyoko efisiensi tinggi extruder sekrup tunggal, kalayan tingkat otomatis otomatis, anu tiasa minuhan operasi gampang, produksi kontinyu, stabil sareng dipercaya.

1.JWELL insulasi termal pipa ékstrusi kinerja.
 
(1) extruder ngadopsi extruder sekrup efisiensi tinggi, sareng téknologi canggih asing anu diimpor. Motor penggerak sareng prosesor Siemens PLC tiasa mastikeun operasi anu stabil sareng andal. Sistem kontrol suhu ékstrusi ngagunakeun sistem kontrol Siemens PLC sareng modul penyuluhan, akurasi temp tiasa dikontrol antara ± 0.5 ℃.
(2) kapang
(A) kapang nyaéta struktur spiral, nganggo waja paduan kualitas luhur, kalayan perlakuan Chrome.
(B control Kontrol suhu inti kapang nyoko kana pemanasan listrik, yén katepatan temp na luhur, sareng pipa tambaga minyak moal ngagaduhan karbon. 
(C) Aya seueur zona pemanasan, anu tiasa ngendalikeun suhu unggal daérah kapang.
 
(3) Tangki kalibrasi vakum sareng tank pendingin nganggo bahan stainless steel, motong jet cai, desain blok. Nozél ngagunakeun sendi anu gancang robih, anu tiasa langkung gampang pikeun ngabersihkeun sareng ngarobih, anu parantos ngungkulan masalah pembongkaran sesah tina instalasi anu tetep.
 
 
(4)Jinis anu ngangkut jinis hileud ngagaduhan kaunggulan operasi anu gampang, kirang pipa anu dibasmi, daya tarik anu kuat sareng operasi anu lancar.
 
(5)Rocker tuang cutter nganggo komponén struktural waja, anu ngagaduhan kakuatan tinggi sareng awét dianggo.

 
2. karakter pipa insulasi termal pe
Digunakan sacara luas dina jaringan pipa cair / gas, pipa kimia insulasi termal insinyur pérsinér 、 kimia network jaringan pemanasan pusat, pipa ventilasi AC-sentral sareng proyek-proyek kotamadya, jst.
(1) béaya rendah.
(2) Kiridit pendudukan bumi, pangwangunan gancang, saé pikeun panangtayungan lingkungan.
(3) Pipa jaket tiasa ngahémat énergi, anti korosi, gaduh kinerja insulasi anu saé sareng umur kerja anu panjang.
(4) Aya garis alarm kabocoran, anu aman. Sakali aya kabocoran di mana-mana pipa, ku transmisi ngalangkungan jalur alarm, tiasa nunjukkeun lokasi bocor anu akurat sareng tingkat kabocoran dina pakakas instrumentasi, sareng ngawartosan inspektur pikeun ngatasi pipa bocor kalayan gancang, pikeun mastikeun operasi panas anu aman jaringan pipa.

3. spésifikasi umum tina pipa insulasi termal
 
4. Baris produksi