+ 86-519-87878918
InggrisEN

wartos

Anjeun aya didieu : imah / wartos

CHINAPLAS2019 Alat Alus - Garis Tonjol HDPE Pipa Tebal

Waktos: 2019-05-15

xnumx.jpg

xnumx.jpg

Dina raraga minuhan paménta pasar, perusahaan kami sacara resmi nyarankeun JWPE / T seri super-kandel garis produksi pipa témbok padet kalayan hak cipta intelektual bebas pikeun konsumén kami saatos seueur panilitian sareng ngandelkeun kamampuan R&D anu kuat. Naha éta produksi pipa suplai cai tekanan tinggi atanapi pipa gas, séri lini produksi ieu tiasa pinuh nyumponan kabutuhan anjeun.

xnumx.jpg

Ruang Lingkup Produksi:OD160mm-OD2000mm

Daptar Data Garis standar:PE100 级
Standar pipa: ISO 4427-2007 

Modél Gariswanci

Kisaran OD (mm)

 Max. Kandel

JWPE / T-450

OD110-OD450

OD450 (SDR7.4 unggal2.5Mpa , 61.5mm)

JWPE / T-630

OD160-OD630

OD630 (SDR7.4 unggal2.5Mpa , 85mm)

JWPE / T-1000

OD500-OD1000

OD1000 (SDR9 unggal2.0Mpa , 111mm)

JWPE / T-1200

OD630-OD1200

OD1200 (SDR11 unggal1.6Mpa , 109mm)

JWPE / T-1600

OD900-OD1600

OD1600 (SDR13.6,1.25Mpa, 117.6mm)

JWPE / T-2000

OD1200-OD2000

OD2000 (SDR17,1.0Mpa, 117.6mm)

 

Karakteristik Lini Produksi:

(1)Nyoko kana 38, 40 rarancang struktur skru rasio aspék ageung, dina jaminan palastikisasi seragam dina kaayaan ngaluarkeun 30% dugi ka 50% langkung seueur tibatan sekrup tradisional;

(2)Panerapan sistem manajemen konsumsi énérgi anu inovatif ngajantenkeun konsumsi énérgi tina séri produksi ieu 10% - 15% langkung handap tina produk anu sami di pasar;

(3)Penerapan sistem kontrol beurat méteran henteu beurat mastikeun keseragaman diaméter produk sareng stabilitas beurat per méter;

(4)Panerapan sistem konstitusi suhu konstanta otomatis tipe LCT-300 tipe anu ngagaduhan hak cipta intelektual sacara mandiri sacara efektif tiasa ngendalikeun simpangan ketebalan témbok produk sareng ngirangan pangaruh pangaruh kendur dina produk;

xnumx.jpg

(5)Desain inovatif sistem pendingin vakum nyoko kana kontrol siklus termal adaptif, anu ageung ngirangan konsumsi énergi bari mastikeun épisiénsi tiis;

(6)Alat-alat daya tarik generasi anyar HO-III ngadopsi mode kontrol terpusat titik-ka-titik pikeun mastikeun konsistensi sareng stabilitas kagancangan linier unggal cakar traksi, modeu konversi spésifikasi anu merenah sareng indikasi posisi anu akurat pisan ngirangan sarat pikeun operator;

(7)Komisioning alat pamotong chipless NC-III anyar ngajamin potongan produk anu lancar sareng rapih sareng ngirangan kamungkinan motong sekundér. Téknologi motong dua-aksi anu inovatif dina lini produksi kaliber ageung tiasa mastikeun yén lini produksi moal liren kusabab ngagentos bagian anu rentan, sahingga nguntungkeun jangka panjang sareng stabil pikeun palanggan.

Kontak: Michelle Jiang

surat:[email dijaga]

Whatsapp / Wechat / Line / Skype / Telepon:+ 86 18851210802