+ 86-519-87878918
InggrisEN

wartos

Anjeun aya didieu : imah / wartos

CHINAPLAS2018 Alat Alus - LVT Lemes Komposisi Lantai Ekstrusi Lantai

Waktos: 2018-04-20

LVT lanté komposit lemes ku bahan dasar lantai extrusion extruder, teras ngalangkungan susunan genep roller pikeun bahan dasar sareng lapisan mesin percetakan lapisan, lapisan maké-resisting, lapisan sanyawa dina waktos anu sami, ngalangkungan tegangan anu ngagulung, lapisan anu nganggo-nolak akurat kontrol preheating, nempatkeun jilidna henteu kerut, henteu ngaleutikan, deformasi, ekstrusi sanyawa efisiensi produksi tinggi, kualitas produk stabil.

 

1, Perlindungan Héjo sareng Lingkungan
 
2, Super hampang sareng ipis
 
3, Super maké-résistansi
 
4, élastisitas tinggi sareng tahan shock super
 
5, résistansi Super gésang
 
6, Tahan seuneu sareng tahan seuneu
 
7, Waterproof sareng moistureproof
 
8 、 Gampang pikeun motong sareng nyambungan 
 
9 installation instalasi gampang
 
10 、 Tiasa laminasi ku lantai WPC langsung
 
LVT cork komposit lini produksi flooring dikembangkeun ku Changzhou Jwell Plate & Sheet Equipment Co., LTD ngalangkungan inovasi kontinyu, anu tiasa ngagentoskeun modeu produksi mesin laminating tradisional. Garis produksi ieu ngagaduhan fungsi komposit on-line, embossing on-line, tempering on-line, sareng sajabana. Garis ieu ngagaduhan kaunggulan tina pagawéan lantai alit, épisiensi produksi tinggi, operasi gampang, jst
Garis ékstraksi on-line:
1.1Extruder: SJZ80 / 156 (Kakuatan 75KW)
1.2 Kapasitas ékstrusi: 2600 méter pasagi / dinten.

kapang:
2.1 kapang dikawasa ku aliran resisting bar, anu tiasa mastikeun pangaturan gancang sareng kaluaran merata.
2.2 Tiasa nyetél biwir kapang luhur sareng ka handap pikeun ngontrol ketebalan produk sacara hadé.
3. Genep-roller komposit ngabentuk mesin:
3.1 Ngagunakeun desain komposit bagian, anu tiasa ngirangan manjang bahan laminating permukaan.
3.2 Roller peralihan pemanasan inovatif tiasa mastikeun kakuatan komposisi lapisan kandel-tahan resisting.
3.3 Desain pamasangan roller embossing anu saé tiasa mastikeun pangaruh anu hadé tina embossing sareng langkung raoseun pikeun ngarobih roller.
Tempering sareng cai nyerep nyeret unit.
 
4.1 Ngalangkungan desain tempering on-line, tiasa ngendalikeun produkna rata sareng nyusut sacara épéktip.
4.2 Ngaliwatan desain tempering on-line, tiasa ngadalikeun rata produk sareng nyusut sacara épéktip.
5. cutter fixing panjangna otomatis.
5.1 Lawang cutter gaduh desain jarak jauh, anu langkung saé tiasa ngendalikeun stabilitas papan pamotong.
5.2 Desain khusus motong tiasa ngirangan burrs tungtung produk saloba mungkin.
5.3 Fungsi ngalereskeun panjang otomatis tiasa dioperasikeun kalayan gampang sareng presisi motong tinggi.

Tel:0519-87878918
Tambihkeun: No.118, jalan shangshang, Liyang, kota Changzhou, Cina