+ 86-519-87878918
InggrisEN

wartos

Anjeun aya didieu : imah / wartos

CHINAPLAS2018 Peralatan Anu Saé-- Garis Pipa Tonjolan Bergelombang Anyar pikeun Sistem Ventilasi

Waktos: 2018-04-21

Sistem ventilasi mangrupikeun susunan sistem penanganan hawa mandiri anu diwangun ku sistem pasokan udara sareng sistem pembuangan. Sistem ventilasi tipe pipa diwangun ku kipas sistem ventilasi sareng pipa pipa, anu tiasa ngaluarkeun hawa dina jero ruangan ngaliwatan ngimpor hawa seger anu disucikeun ku kipas sistem ventilasi lebet ka bumi. Pipa sistem ventilasi mangrupikeun komponén pipa anu paling penting dina sistem. Sistem ventilasi tiasa nyiptakeun lingkungan jero ruangan anu séhat sareng hirup pikeun pangguna-kelas pamungkas.

Lapisan jero sareng lapisan luar sistem ventilasi pipa bergelombang disusun ku bahan PE kalayan sipat anu béda-béda. Desain struktur kerung bergelombang ganda ngajantenkeun pipa henteu ngan ukur tiasa dipasang dina lalangit sareng langit-langit anu ditunda, tapi ogé mangrupikeun pilihan idéal pikeun dipasang dina beton kusabab kinerja tahan tekanan super. Desain khusus struktur bergelombang kerung dobel ngagaduhan palapis anti statis sareng antibakteri, sareng témbok batinna lemes pisan, gampang dibersihkeun, tarik gesekan rendah, tahan sora sareng pelestarian panas.

Beda antara sistem ventilasi pipa bergelombang sirkular sareng pipa bergelombang sirkular normal.
1. Babandingan tembok jero sareng luar beda different
2. Bahan témbok jero khusus, kandelna ipis pisan
3. Syarat kalenturan tinggi.

Shanghai Jwell Pipe Equipment CO., LTD ngembangkeun garis produksi pipa sistem ventilasi énggal anu ngagaduhan presisi tinggi pikeun payuneun sareng tukang sareng ngembangkeun struktur kapang khusus pikeun karakteristik bahan pipa sistem ventilasi. Jaket cai khusus langkung adaptasi sareng sistem ventilasi séri pipa bergelombang. Mesin anu ngabentuk ngadopsi tipe anyar chiller nangtung, yén posisi kapang mati janten langkung akurat, sareng gampang dirobih, anu tiasa janten langkung raoseun pikeun nanganan pelanggan.