+ 86-519-87878918
InggrisEN

wartos

Anjeun aya didieu : imah / wartos

CHINAPLAS2019 Alat Bébas-- Garis Pakét Lingkungan PLA / PET PET

Waktos: 2019-05-15

xnumx.jpg

xnumx.jpg

PLA / Piaraan Lingkungan Pakét Lembar Tonjolan

Asam Polylactic (PLA) mangrupikeun jinis éngkat bahan biodegradable dumasar-bio sareng terbarukan. PLA didamel tina bahan pati anu diusulkeun ku sumber daya pepelakan anu tiasa diperbarui (sapertos jagung, singkong, jst.). Glukosa dicandak tina aci ku saccharification, maka asam laktat purity luhur dihasilkeun ku férméntasi glukosa sareng galur tangtu, teras asam polilaktis kalayan beurat molekul tangtu disintésiskeun ku sintésis kimia. Éta ngagaduhan biodegradabilitas anu saé, tiasa didegradasi sacara total ku mikroorganisme dina kaayaan anu khusus saatos dianggo, sareng akhirna ngahasilkeun karbon dioksida sareng cai, anu henteu ngotorkeun lingkungan. Ieu nguntungkeun pisan pikeun panangtayungan lingkungan, sareng diaku salaku bahan anu ramah lingkungan.

Éta tiasa dianggo dina produksi lambar PET sareng PLA, ngirangan konsumsi énérgi drying pra-kristalisasi, sareng adaptasi sareng produksi bahan sékundér. Éta ngagaduhan karakteristik ngahasilkeun tinggi, konsumsi énérgi rendah sareng plasticisasi anu saé. Sekrup mangrupikeun struktur blok wangunan sareng sababaraha kombinasi, sareng ngagaduhan seueur aplikasi. Éta henteu ngan ukur cocog pikeun produksi PET, tapi ogé cocog pikeun bahan biodegradasi PLA sareng bahan didegradasi dumasar-aci.          

xnumx.jpg

PLA / PET lindung lingkungan bungkusan lini produksi ekstrusi ekstrusi utamina diwangun ku extruder ganda datar, bolong changer, pompa metering, paeh, tilu rol, bracket pendingin, traction, berkelok-kelok sareng sajabina. Jinis anyar extruder dua sisi ko-arah gaduh ciri konsumsi énergi rendah, prosés saderhana sareng gampang méréskeun alat-alat. Struktur kombinasi sekrup unik na ngirangan serelek viskositas résin PET. Roller témbok ipis simétris ningkatkeun épisiénsi pendinginan sareng produktivitas ogé kualitas lambar. Alat dahar multi-komponén alesan tiasa ngontrol proporsi bahan énggal, bahan daur ulang, masterbatch sareng sajabina. Lambaran anu dihasilkeun tiasa dianggo dina widang percetakan serepan plastik sareng bungkus. Sistem listrik ngadopsi subsistem Siemens, anu dicirikan ku operasi saderhana, otomatisasi tinggi sareng hemat biaya.

Tong dilengkepan ku knalpot vakum dobel pikeun mastikeun pinuhna cai sareng gas.

Extruder dilengkepan pompa metering lebur kalayan kaluaran tegangan konstan sareng kontrol otomatis loop-loop tekanan sareng kagancangan.

Sakabeh mesin ngadopsi kontrol PLC pikeun ngawujudkeun kontrol otomatis setting parameter, operasi data, tanggapan sareng fungsi alarm.

Garis produksi ekstrusi ékstrusi tilu-knalpot non-drying Anyar (henteu kedah pikeun sistem pengeringan dehumidifikasi kristalisasi) mangrupikeun produk PET sareng PLA lambar kualitas luhur anu dikembangkeun ku perusahaan. Prosés produksi na saderhana, konsumsi énérgi kirang, sareng biaya produksi dikurangan pisan.

xnumx.jpg

Kagunaan: Prosesitas anu hadé, transparansi, panghalang, henteu toksik, henteu bau, teu polusi, gampang didaur ulang sareng ciri sanésna.

Ngabentuk vakum: bungkus tuangeun, buleud cocooan, buleud alat tulis, buleud kado, alat-alat tangan sareng bungkusan pakakas.

Pamakéna hahalang: Bungkus Éléktronik.

Pamakean umum: tilepan, kerah baju, bahan hiasan, folder, dokumén sampul.

Kagunaan khusus: alat-alat médis, bungkusan farmasi, panyalindungan anti korosi industri, oven baki oven microwave.

xnumx.jpg

Kontak: Michelle Jiang

surat:[email dijaga]

Whatsapp / Wechat / Line / Skype / Telepon:+ 86 18851210802