+ 86-519-87878918
InggrisEN

wartos

Anjeun aya didieu : imah / wartos

CHINAPLAS2018 Peralatan Anu Saé-- Plastik Geogrid Extrusion Line

Waktos: 2018-04-16

 

Widang aplikasi :  Pelat geogrid mangrupikeun jinis bahan geotextile énggal. Utamana dipaké dina pangwangunan geotekstil pikeun kakuatan taneuh, cahaya, kakuatan tinggi, manjang low, asam sareng alkali tahan korosi sesah, tina tinimbangan ékonomi sareng téhnik, logam sareng batu sateuacanna, sareng kinerja tinggi sareng béaya rendah, janten seueur dianggo dina pangwangunan cai, jalan, karéta api, tambang batubara sareng lapangan bangunan.

 

 

1. standar kaamanan UL ;
2. Desain kapasitas ;
3. Cocog pikeun operator Éropa sareng Amérika nganggo ;
4. Efisiensi tinggi sareng sistem hidrolik tepat ;
5. Sistem pangendali Siemens, ngadukung sistem MES ; 
 
1. Khusus pikeun bahan bahan PP / PE dirancang 220mm extruder sekrup tunggal, henteu ngan ukur pangaruh plastik anu saé, sareng tapi kapasitas ogé tiasa ngahontal 1200kg / jam;
2. Calender ngabentuk bagian nganggo lima lembar jinis kalénder, langkung saé pikeun mastikeun épék pendinginan, sareng kanggo lemesna permukaan sareng rata, gaduh paningkatan anu saé; 
3. Kelompok lima kontrol suhu roller nganggo desain kontrol anu paling canggih, unggal pipa pikeun tekanan cai sareng sistem pangendali suhu cai, gas knalpot otomatis sareng sistem cai suplai mastikeun akurasi kontrol roller calender;
Alat-alat 4.Axiliary gaduh ujung sampah motong slitting péso runtah online ngumpulkeun multi-komponén timbangan campuran sareng tuang otomatis.


Tel:021 6959 1085
Tambihkeun: No.111 Chun YI Road , Zona Industri Huang Du, Jia Ding District., Shanghai