+ 86-519-87878918
InggrisEN

wartos

Anjeun aya didieu : imah / wartos

CHINAPLAS2018 Peralatan Anu Saé - Garis Tonjolan Déwan Gancang PVC

Waktos: 2018-04-18

1,Extruder

Extruder ieu ngagaduhan kaunggulan konsumsi énergi anu rendah, kapasitas tinggi, bahan ékstrusi stabil sareng umur jasa anu panjang.
2,
unit kalibrasi vaksinasi

2.1 Dumasar kana lébarna, spésifikasi pikeun méja kalibrasi nyaéta: YF300, YF400, YF600 ..
2.2 méja kalibrasi tiasa ngalih ka luhur sareng ka handap, katuhu sareng kénca sareng kontrol listrik. Alat-alat ieu ogé ngagaduhan alat-alat watesan sareng alat tombol darurat.
2.3Sistem cai sareng kalibrasi cai mangrupikeun bagian konci pikeun mastikeun permukaan polos sareng permukaan lemes sareng caang sareng ningkatkeun kapasitas.
3,
unit haul-off

3.1 Dumasar kana lébarna, spésifikasi pikeun unit hual-off nyaéta: YF300, YF400, YF600 .. 
3.2 Unit ngangkut-off langsung nyambung sareng motor sareng ngagaduhan alat-alat watesan sareng alat tombol darurat. Sabuk duanana luhur sareng ka handap dikawasa ku invertor frekuensi.
4,
 peuntas-cutter 

Cutter ieu ngagaduhan efisiensi tinggi sareng réspon motong gancang. Permukaan motong pikeun produk beresih sareng rapih sareng henteu kedah diolah kadua kalina.
5,
tumpukan

5.1 stacker ieu otomatis pisan sareng tiasa dianggo gancang, anu ogé tiasa ngahémat biaya tenaga kerja.
6,
barang

6.1 PVC témbok diekstrusi tina substrat extruder PVC, teras nganggo unit palapis pikeun ngadamel pilem warna PVC sakali pencét-coated. Prosés saderhana na, ditempelkeun ku lem ramah lingkungan, henteu bau, henteu toksik, teu aya Polusi.
6.2 Kapadetan témbok terpadu PVC: 0.8-1 ton / m3
6.3 Kauntungan Wallboard Terpadu PVC:
1) Waterproof sareng Uap buktina. Dasarna ngabéréskeun masalah yén produk kai tiasa dibusuk sareng dilegakeun sareng cacad saatos nyerep Uap sareng tiasa dianggo dina lingkungan anu henteu tiasa dilarapkeun produk kai tradisional.
2) Nyegah serangga sareng rayap, sacara épéktip ngaleungitkeun pelecehan ku serangga sareng manjangkeun umur jasa.
3) Warni sareng sayogi dina seueur warna. Henteu ngan ukur ngagaduhan tékstur kai alami sareng tékstur kai, tapi ogé tiasa disesuaikan ku warna anu dipikahoyong nyalira.
4) panel hiasan PVC ringan dina beurat, panas-insulasi, panas-insulasi, Uap-buktina, tahan seuneu, tahan asam-basa, sareng tahan korosi.
5) Stabilitas, diéléktrik, awét, anti sepuh, gampang ngelas sareng ngabeungkeut.
6) Kakuatan fléksural sareng dampak kateguhan, perpanjangan tinggi di istirahat.
7) Beungeut na lemes, warna na warna, hiasan pisan, sareng ngagaduhan rupa-rupa aplikasi hiasan.
8) prosés pangwangunan saderhana sareng gampang dipasang. Bahanna ngagunakeun rumus ramah lingkungan anu henteu ngandung subst anu ngabahayakeun