+ 86-519-87878918
InggrisEN

wartos

Anjeun aya didieu : imah / wartos

CHINAPLAS2018 Alat Bébas-- PVC Three Layers Co-extruder Line

Waktos: 2018-04-18

Suzhou JWELL Machines Co., Ltd bakal nunjukkeun garis pipa co-extruder PVC Three layer di stan H6.1D65, ngarepkeun kadatangan anjeun

Garis anu ngagunakeun dua sét épéktris kerucut SJZ épisién pikeun ngadamel tilu lapisan pipa PVC. Lapisan tengahna nganggo bahan pvc + kalsium tinggi atanapi PVC.
Extruder dipaké sekrup alloy JWELL Ultra-maké-tahan sareng laras; Digunakan feeder kembar-sekrup sareng stabilitas tuang sareng sasak anti bubuk. Kotak gear nangtung nangtung ngaoptimalkeun skéma pendinginan tina kotak gear, sareng suhu sakitar gearbox bahkan mo

ptimized desain cet tilu-lapisan PVC, sareng penampilan insulasi sareng perlindungan anti-perm; Jalur aliran internal digosok pisan ku Chrome plating, tahan tahan sareng tahan korosi; Éta merenah pikeun miceun na

Tangki vakum dua tahap, kontrol frékuénsi bébas, tingkat vakum alarm anu teu normal; Multi-cakar ngangkut-off unit, servo drive motor, mastikeun kakuatan traction tinggi produksi stabil, henteu lekukan sareng henteu skidding.
Mesin motong ngadopsi alat clamping rotary pikeun adaptasi sareng diaméter pipa anu béda sareng nyingkahan gangguan tina sering ngagentos clamp. Dilengkepan mékanisme chamfering float adjustable énggal, éta tiasa nyaluyukeun ukuran chamfering numutkeun ukuran diameter pipa sareng kandel témbok. Alat panyeupan anu ditutup, pangaruhna langkung saé.
Konsol interaktif manusa-mesin anu bergerak, garis lengkep kontrol terpusat PLC, dilengkepan méter tampilan konsumsi énergi.

Produkna dianggo dina lapisan inti lapisan pipa solokan kalayan noise panghalang anu luhur, pipa lapisan inti inti kalayan garis spiral dina témbok jero sareng

 

Tel:0512-5311818
FAX : 0512-53115858 
Suzhou JWELL Mesin Co., Ltd. 
Tambihan: NO.18, Dong an Road, Chengxiang Industrial Zone, Taicang, Suzhou City, Cina