+ 86-519-87878918
InggrisEN

wartos

Anjeun aya didieu : imah / wartos

CHINAPLAS2019 Alat Bébas-- Garis Tonjolan Pilem TPU

Waktos: 2019-05-15

xnumx.jpgxnumx.jpg

 Garis Tonjolan Pilem TPU 

 

Lambaran TPU (thermoplastic polyurethane) ngagaduhan sipat anu hadé tina tegangan tinggi, tegangan tinggi, kateguhan sareng tahan sepuh, sareng ngagaduhan ciri anu hadé pikeun panangtayungan lingkungan, henteu-toksik, anti-jamur sareng anti baktéri, maké sareng résistansi korosi, biokompatibilitas sareng sajabina . Hal ieu seueur dianggo dina sapatu, baju, cocooan tiup, cai sareng alat-alat olahraga di jero cai, alat-alat médis, alat kabugaran, bahan korsi mobil, payung, koper, kantong kulit, sareng sajabana Éta ogé tiasa dianggo dina gelas pelor, bahan bungkus .

TPU beuki populér kusabab kinerja anu hadé sareng konsép perlindungan lingkungan. Ayeuna, TPU tiasa dianggo salaku gaganti PVC dimana waé dianggo PVC. Film TPU henteu ngan ukur tiasa dihijikeun sareng sababaraha lawon, tapi ogé tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun produk anu jelas sareng ukuranana anu stabil ku vakum thermoforming. Kalayan ningkatna kasadaran perlindungan lingkungan di Cina, produk TPU langkung seueur dianggo. Diantarana, daérah anu ngembang pesat nyaéta lapisan sapatu, baju jero termal, baju jero transparan, tali taktak transparan, sabuk elastis sareng kasét napas médis.

xnumx.jpg

Garis produksi ngadopsi metoda ékstrusi sareng gulung ngabentuk pikeun ngahasilkeun lambar kalayan kandelna 0.05-2 mm sareng lébar 1000-2000 mm, kalebet lambar transparan, lambaran warna sareng lambaran komposit tina sababaraha bahan.

 

Komposisi Lini Produksi TPU

1. Tukang extruder sekrup

2. Ngarobih layar hidrolik

3. ngukur pompa

4. kapang

5. Alat Panutup Film

6. kalénder

7. Sistem kontrol suhu gulung

8. Cooling bracket sareng alat motong

9. Traktor, Alat Runtah Tepi Runtah

10. Winder posisi duaan

11. set lengkep sistem kontrol listrik

12. Alat Bantu

 

xnumx.jpg

Kontak: Michelle Jiang

surat:[email dijaga]

Whatsapp / Wechat / Line / Skype / Telepon:+ 86 18851210802