+ 86-519-87878918
InggrisEN

wartos

Anjeun aya didieu : imah / wartos

CHINAPLAS2019 Peralatan Anu Saé-- TPU Film Extrusion Line CHINAPLAS2019 Saé pisan

Waktos: 2019-05-16

xnumx.jpg

 

CHINAPLAS 国际 橡塑 展

开幕 还有

5 dinten!

 

xnumx.jpg

Chinaplas2019 金纬机械与您相约1.1F01和 11.1K41

Fitur

 

 

 

1,Dehumidifying canggih sareng unit pangeringan dilengkepan pikeun mastikeun kualitas stabil, teu aya gelembung dina plastik anu ngabantosan transparansi produk akhir. Dua sisi dua stasiun unwinder disayogikeun kanggo saléngkah palapis, anu ningkatkeun mesin fleksibel operasi sareng nurunkeun biaya manufaktur.

xnumx.jpg

 

 

2,Dumasar kana bahan baku palanggan, Jwell ngamanpaatkeun éksploitasi jangka panjang sareng pangalaman uji, urang ngembangkeun 50 65 75 90 105 110 130 sekrup sareng LD 30 33 36 kanggo ngaluarkeun sagala rupa bahan TPU. Kinerja ékstrusi pisan épisién sareng tekanan rada stabil. Nitriding sareng plating screw ngagaduhan waktos hirup anu panjang sareng palastik anu saé, anu ngabantosan ngaleungitkeun panon lauk tina produk.

xnumx.jpg

 

3,TPU T-die buatan perusahaan Jwell ngadopsi waja kapang Jerman. Teu karasa sareng daya tahan tekanan ngahontal standar internasional. Kartrid panas built-in ngabantosan sacara tepat ngadalikeun suhu kapang unggal zona. Aliran ékstrusi na seragam sareng gampang diatur sareng dioperasikeun. Mesin anu saé tina CNC ti Jérman, Korea, Jepang sareng dirancang ogé saluran jero T-die ti aliran simulasi 3D digital damel babarengan pikeun kualitas anu saé.

 

xnumx.jpg

 

4,Metode pendinginan tipe tilu-roller diadopsi, sareng permukaan roller khusus disesuaikan pikeun TPU ku ngalapis lapisan anti-perekat, punah matte, sareng sajabana.

Bagian jero tina tilu gilinding didinginkan ku cai, sareng desain runner khusus ngagaduhan bédana suhu anu lemah pisan dina permukaan roller, anu mastikeun pendinginan produk sareng kasabaran ketebalan anu kirang. Sistem kontrol loop mandiri, anu pas tiasa ngontrol suhu unggal roller, kontrol motor servo Jepang bebas, sacara bébas nyetél kagancangan, sareng ngabantosan prosés anu dikustomisasi.

xnumx.jpg

 

5,Panilitian propésional sareng pamekaran winder multi-generasi, saklar gratis gulungan pusat sareng gulungan gesekan, hemat tanaga tanaga, tingkatkeun kagancangan, garis kontrol prosés anu unik, nohonan sarat konsumén anu béda.

 

xnumx.jpg

xnumx.jpg

Kami gaduh seueur mesin TPU di pabrik kami siap dikirimkeun, wilujeng sumping palanggan sadunya pikeun nganjang ka kami.

 

Kontak: Michelle Jiang

surat:[email dijaga]

Whatsapp / Wechat / Line / Skype / Telepon:+ 86 18851210802