+ 86-519-87878918
InggrisEN

wartos

Anjeun aya didieu : imah / wartos

CHINAPLAS2018 Alat Bébas-- XPE Foaming Coil Extrusion Line

Waktos: 2018-04-15

 

Fitur tina garis: éta dumasar kana 20 taun pangalaman dirancang sekrup tina Shanghai Jwell Extrusion Machines Co., ltd, mastikeun garis lambar primér langkung stabilitas sareng kaluaran langkung langkung luhur; ku teras-terasan ningkatkeun struktur desain XPE screw, ngadorong jalur produksi langkung kaluaran tinggi, konsumsi énergi rendah, lebar lega, foaming hole alit sareng seueur kauntungan, janten pikeun nyayogikeun sarat pelanggan anu béda, urang gaduh dua bagian tungku sareng tilu bagian tungku pikeun pilihan palanggan:

 

 

Efisiensi tinggi: kaluaran ningkat ku langkung ti 30%, sareng lébar produk tiasa ngahontal 2200mm.

Hemat énergi: hemat gas 100 méter kubér / 24h.

 

 

Aplikasi: produk fokus kana mobil, olahraga sareng kebon hiasan bumi, éta bahan anu saé pikeun alas suku mobil sareng kaayaan hawa pikeun tetep haneut

 

 

Aplikasi widang:
1. Aplikasi industri mobil:
Di jero pelat panto panto mobil, mémbran panto anti mobil, lapisan mobil handrail mobil, pipa ventilasi mobil; papan sunshade, bantalan insulasi panas, alas lantai, bantal koper; bagian gesekan.
2. Aplikasi industri AC:
Isolasi saluran AC, nyerep shock, nyerep sora. Pipa insulasi AC, pipa netes, nyerep shock kompresor, nyerep sora, pelestarian panas.
3. Aplikasi industri konstruksi:
Bahan waterproof, insulasi témbok, insulasi hateup sareng bahan insulasi, bantal insulasi sora lanté, sareng sajabana.
4. Aplikasi dina industri olahraga:
XPE sareng IXPE digunakeun dina industri olahraga mimiti, sareng kawilang umum sareng dewasa. Salaku conto: tikar olahraga, gagang, bantal, alas kémping, tikar yoga, tikar, tikét nanjak, tikar rumput olahraga sareng sababaraha bentuk.
5. Larapna bahan sapatu sareng industri koper:
XPE sareng IXPE dianggo dina industri sapatu sareng kantong pikeun ngagentos EPE salaku bahan inti batin.
6. Aplikasi bahan ngambang, cocooan sareng industri hiburan:

XPE, IXPE salaku bahan ngambang, tiasa diolah janten lifejacket, ring ngojay, board float, surfboard, dayung luang, sareng sajabana. XPE sareng IXPE gampang dibentuk, sareng aranjeunna tiasa ngahasilkeun bahan dasar anu paling saé pikeun produk cocooan sareng hiburan tanpa deformasi sareng fitur anu henteu toksik sareng henteu bahaya.

 

 

Tel:021 6959 1085

Tambihkeun: No.111 Chun YI Road , Zona Industri Huang Du, Jia Ding District., Shanghai