+ 86-519-87878918
InggrisEN

wartos

Anjeun aya didieu : imah / wartos

CHINAPLAS2019 Alat Bébas - Hiji Cetakan Ganda Outlet PP Jalur Produksi Citakan Gedong kerung

Waktos: 2019-05-16

xnumx.jpg

xnumx.jpg

  Hiji cetakan ganda outlet PP kerung garis produksi produksi 

 

 

nu lini produksi hiji cetakan ganda outlet PP kerung gedong kerangka mangrupikeun produk anyar anu diluncurkeun ku Changzhou jwell tablet Equipment Manufacturing Co., Ltd. dumasar kana garis produksi tunggal 915mm tradisional, anu teras-terasan dirobih sareng teras diverifikasi. Éta nyugemakeun kaluaran tinggi sareng konsumsi énergi rendah, sareng dina waktos anu sasarengan, ngahontal stabilitas kualitas produk anu pangsaéna.

ciri:

1. Garis produksi ngagaduhan kaunggulan kaluaran tinggi, konsumsi énergi rendah, hemat area produksi sareng tenaga kerja, sareng kaluaran sadidinten tiasa ngahontal langkung ti 1000 lembar.

2. Sakabeh garis gaduh téknologi canggih, jalur produksi gancang, hemat énergi sareng extruder éfisién, volume ékstrusi tinggi, plasticisasi saé sareng transportasi stabil.

3. Desain unik tina paeh, netepkeun pelat, sistem pendingin sareng sistem vakum mastikeun pendinginan gancang sareng setting tina ékstrusi, ékstrusi stabil sareng operasi anu langkung merenah.

4. Desain struktural anu unik mastikeun yén permukaan produk henteu lésot sareng kalancaran nyumponan sarat pangwangunan.

5. Garis produksi tiasa ngawujudkeun hiji-sisi atanapi dua sisi co-extrusion, ko-extrude bahan nano-alloy sareng lapisan retardant seuneu dina permukaan témplat, sareng ningkatkeun kinerja témplat.

 

 

 

Kauntungannana:

1. Kalayan résin polipropilén (PP) salaku bahan dasar, produk langkung ramah lingkungan.

2. permukaan lemes sareng lemes, pangaruh casting alus; teu nyerep Uap, teu aya deformasi, teu aya hampang, perendaman jangka panjang dina cai tanpa stratifikasi, teu aya gelembung, stabilitas ukuran piring.  

3. Gampang diolah, vertikal sareng horizontal tiasa sambung sawenang-wenang, demoulding gampil, tanpa nyikat agén demoulding, ngetok témplat tiasa murag, pondok waktos damel, ngahémat tanaga kerja, sareng ngagancangkeun kamajuan proyek. 

4. Asam sareng résistansi alkali, résistansi korosi, cocog pisan pikeun daérah basisir, ranjau, laut sareng bendungan sareng aplikasi rékayasa sanés, panggunaan sareng panyimpenan henteu kedah ngalakukeun pangobatan anti korosi, ulah ngotorkeun permukaan beton.  

5. Perputaran tiasa dianggo langkung ti 50 kali, sareng umur jasa panjang.  

6. Produk limbah tiasa didaur sareng diolah deui, sareng bahan baku didaur tiasa dimanfaatkeun pinuh. Dibandingkeun sareng formwork kai sareng kayu lapis awi, biaya produk runtah langkung handap sareng biaya pangwangunan tiasa ngirangan ageung.

xnumx.jpg

Kontak: Michelle Jiang

surat:[email dijaga]

Whatsapp / Wechat / Line / Skype / Telepon:+ 86 18851210802