+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/cjwa_basic_series_twin_screw_extruder.jpg

CJWA Dasar Series Twin Screw Extruder

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description: 

Extruder kembar sekrup CJWA dihartikeun salaku jinis torsi biasa. Hal ieu dianggo dina sajumlah ageung operasi modifikasi konvensional sareng sababaraha viskositas rendah sareng bahan lebur tinggi. Éta tiasa tiasa dilakukeun kuat, biaya anu épéktip sareng kinerja stabil.

 

spésifikasi: 

model

Diaméterna (mm)

L / D

Kecepatan sekrup (rpm / mnt)

Daya motor (kw)

Torsi per aci (Nm)

Tork khusus (T / A3)

Kisaran kapasitas (kg / jam)

CJWA35

35.6

24-68

600

18.5

149

6

50-100

CJWA40

41.1

24-68

600

30

226

6

75-150

CJWA52

51.4

24-68

600

55

437

6

140-280

CJWA65

62.4

24-68

600

110

773

6

280-560

CJWA75

71.0

24-68

600

160

1188

6

400-800

CJWA85

81.0

24-68

600

220

1714

6

550-1100

CJWA95

93.0

24-68

600

350

2610

6

880-1760

CJWA110

108.0

24-68

500

450

4010

6

1100-2200

CJWA120

120.0

24-68

500

600

5500

6

1500-3000

CJWA135

132.0

24-68

400

650

7321

6

1600-3200

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami