+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/cjws_super_high_torque_series_twin_screw_extruder.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229143304_174.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229143313_589.jpg

CJWS Super-tinggi Tork Series Twin Screw Extruder

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

 

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

parentah:


CJWS Super-high Torsi Series Twin Screw Extruder anu dihartikeun salaku torsi tinggi, dianggo dina pertrochemical 

bubuk granulasi, modifikasi, ngawarnaan sareng cetakan ékstrusi pikeun nyayogikeun paménta konsumén anu luhur pikeun 

kapasitas tinggi, kualitas luhur, Numutkeun sarat konsumén urang, nyetir bagian tiasa nganggo impor, kinerja stabil

sareng jero dina pujian luhur konsumén luhur.

 

parameter teknis Utama: 

model

diaméterna

mm

L / D

Kecepatan sekrup (rpm / mnt)

Daya motor (kw)

Torsi per aci (Nm)

Tork khusus T / A3)

Kisaran kapasitas (kg / h)

CJWS35

35.6

24-68

600

37

297

11

100-200

1000

55

140-280

CJWS40

41.1

24-68

600

55

452

11

140-280

1000

90

225-450

CJWS52

51.4

24-68

600

110

875

11

275-550

900

160

400-800

CJWS65

62.4

24-68

600

200

1547

11

500-1000

900

280

700-1400

CJWS75

71.0

24-68

600

280

2376

11

700-1400

800

400

1000-2000

CJWS85

81.0

24-68

600

400

3428

11

1000-2000

800

560

1400-2800

CJWS95

93.0

24-68

600

630

5220

11

1600-3200

700

730

1800-3600

CJWS110

108.0

24-68

500

800

8019

11

2000-4000

600

900

2250-4500

CJWS120

120.0

24-68

500

1100

11000

11

2750-5500

600

1300

3250-6500

CJWS135

132.0

24-68

400

1100

14641

11

2750-5500

500

1400

3500-7000

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna. 

Taros Kami