+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/cjwv_large_volume_series_twin_screw_extruder.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229143230_158.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229143243_247.jpg

CJWV Jilid ageung Seri Kembar Screw Extruder

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

 

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik
  • Kauntungan kalapa
  • PAKET & PENGIRIMAN

parentah: 

CJWV Volume Volume Series Twin Screw Extruder anu dihartikeun salaku jinis alur anu jero sareng ngagaduhan volume bébas anu langkung ageung.

Aplikasi mesin ieu pikeun ngeusian tinggi sareng sajabana, Éta ngagaduhan ciri-ciri kakuatan tinggi, kapasitas tinggi sareng ngajalankeun stabil

sareng nampi pujian luhur custiomer urang.

 

parameter teknis Utama: 

 

model

diaméterna

mm

L / D.

Sekrup (rpm / mnt)

kakuatan motorKw)

Aci torqueper (Nm)

Tork spésipik

T / A3)

Kisaran kapasitas (kg / h)

CJWV44

42.6

24-68

600

37

308

8.7

150-300

800

55

220-440

CJWV55

53.2

24-68

600

75

596

8.7

300-600

800

110

440-880

CJWV66

64.0

24-68

600

132

1055

8.7

530-1060

800

185

740-1480

CJWV77

74.0

24-68

600

200

1620

8.7

800-1600

800

250

1000-2000

CJWV86

83.6

24-68

600

280

2337

8.7

1100-2200

800

400

1600-3200

CJWV100

96.0

24-68

600

450

3559

8.7

1800-3600

700

500

2000-4000

CJWV110

110.6

24-68

500

560

5469

8.7

2200-4400

700

750

3000-6000

CJWV125

123.0

24-68

500

750

7500

8.7

3000-6000

600

900

3600-7200

CJWV140

135.6

24-68

400

800

9983

8.7

3200-6400

500

1000

4000-8000

 

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna. 

1. Jwell teh produsén mesin Tonjolan plastik panggedena di China.We gawéna raket jeung brand kawentar dunya, alat Anjeun ogé bisa dilengkepan sagala merek komponén hayang.

2. Jwell boga kembar parrel screw garis uji Tonjolan jeung garis test screw tunggal. Lab uji kami ngadukung anjeun nguji dina konduksi produksi anu réalistis ogé ningkatkeun téknologi pamrosésan anjeun ngaliwatan tés kami sareng ngabantosan anjeun milih jinis alat anu pas.

3. Gawe sareng Jwell anjeun tiasa yakin yén sarat jasa sareng pangropéa anjeun bakal leres didokumentasikeun sareng anjeun gaduh sumber daya sareng kaahlian anu pas sateuacan ngamimitian. Tim kami anu berpengalaman bakal damel sareng anjeun pikeun ngaidentipikasi jalma, sumber daya sareng dokuméntasi prosés anu anjeun peryogikeun pikeun ngadukung kagiatan pangropéa anjeun.
4. Jwell nyadiakeun teknis, nyetir jeung sistem latihan pikeun pagawé sarta insinyur ti supplier ti sakuliah dunya.

Sadaya mesin dibungkus ku tim profésional kami, bakal dibungkus ku palet kai. Kanggo sababaraha suku cadang anu penting, kami bakal dibungkus nganggo kotak kayu.

Taros Kami