+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/co-rotating-conical-twin-screw-extruder-85.jpg

Co-puteran Conical Twin-screw Extruder

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Dina raraga minuhan paménta pasar, JWELL suksés ngembangkeun sérial co-rotating conical kembar-sekrup extruder. Utamana dianggo pikeun ngolah bahan keras PVC sareng Rupa-rupa kabel palletizing, Alat utama ngagaduhan kapasitas tinggi, fitur hemat énergi anu disatujuan ku konsumén.

Taros Kami