+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/o_rotating_parallel_tri_screw_extruder_series.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229142107_621.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229142127_726.jpg

Co-puteran Paralel Tri-screw Extruder Series

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

parentah:


Co-rotating tri-screw extruder mangrupikeun jinis tulangan extruder sekrup kembar, anu cocog pikeun materail anu saratna tinggi pikeun

épék dispersi campuran. Éta aplikasi si mianly ka masterbatch hideung, ngeusian tinggi sareng sajabana,

Éta ngagaduhan kaunggulan kapasitas tinggi sareng konsumsi énergi rendah.

 

parameter teknis Utama: 

model

L / D

kagancangan

kapasitas

CJWH52

28-48

500-600rpm

1000-2000kg / jam

CJWH65

28-48

500-600rpm

1500-3000kg / jam

CJWH75

28-48

500-600rpm

2000-4000kg / jam

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna. 

Taros Kami