+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/conical-or-parallel-twin-screw-extruder-54.jpg

Conical Atan Paralel Twin-screw Extruder

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Sagala jinis extruders SJZ sareng SJP anu desain perusahaan kami khususna pikeun ngahasilkeun pipa sareng profil PVC, extruders urang tiasa ngajangjikeun palastik anu saé, kapasitas tinggi sareng kontrol listrik anu maju, sareng kabinet listrik tiasa dipilih ku palanggan numutkeun tuntutan nyalira.

Taros Kami