+ 86 18851210802
InggrisEN
  • /img/conical-twin-screw-and-barrel-74.jpg

Sekrup kembar kerucut sareng laras

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik
  • Kauntungan kalapa
  • PAKET & PENGIRIMAN

1) 38CrMoAlA (JIS SACM645)
2) 9Cr18MoV

1) 38CrMoAlA (JIS SACM645)
2) 9Cr18Mo

Panas-perlakuan
Perawatan nitriding
Nyemprot palapis bimetallic

Kuartal téknik
Jerona lapisan nitrasi: 0.05 ~ 0.08mm
Héséna nitrasi: 900 ~ 1000hv
Fragility of nitration: kirang ti hiji
Kasarasan permukaan: Ra0.4
Linearity of screw: 0.015mm / m
Teu karasa permukaan plating chrom saatos nitrogénan: langkung ti 950hv
Kandel lapisan plating Chrome: 0.025 ~ 0.085mm

1. Jwell teh produsén mesin Tonjolan plastik panggedena di China.We gawéna raket jeung brand kawentar dunya, alat Anjeun ogé bisa dilengkepan sagala merek komponén hayang.

2. Jwell boga kembar parrel screw garis uji Tonjolan jeung garis test screw tunggal. Lab uji kami ngadukung anjeun nguji dina konduksi produksi anu réalistis ogé ningkatkeun téknologi pamrosésan anjeun ngaliwatan tés kami sareng ngabantosan anjeun milih jinis alat anu pas.

3. Gawe sareng Jwell anjeun tiasa yakin yén sarat jasa sareng pangropéa anjeun bakal leres didokumentasikeun sareng anjeun gaduh sumber daya sareng kaahlian anu pas sateuacan ngamimitian. Tim kami anu berpengalaman bakal damel sareng anjeun pikeun ngaidentipikasi jalma, sumber daya sareng dokuméntasi prosés anu anjeun peryogikeun pikeun ngadukung kagiatan pangropéa anjeun.
4. Jwell nyadiakeun teknis, nyetir jeung sistem latihan pikeun pagawé sarta insinyur ti supplier ti sakuliah dunya.

Sadaya mesin dibungkus ku tim profésional kami, bakal dibungkus ku palet kai. Kanggo sababaraha suku cadang anu penting, kami bakal dibungkus nganggo kotak kayu.

Taros Kami