+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/conical-twin-screw-extruder-for-high-speed-profiles-51.jpg

Extruder Twin-screw Conical Kanggo Propil anu gancang-gancang

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

SJZ72 / 152 kerucut kembar-screw extruder pikeun propil kecepatan luhur hasil dikembangkeun ku perusahaan urang numutkeun pasar sareng panjaluk klien, anu tiasa ngagentos extruders kerucut biasa jinis SJZ65 / 132 sareng SJZ80 / 156. Utamana dianggo ngahasilkeun profil panto panto & jandéla PVC jsb, utamina pikeun ngadukung jalur ékstrusi berkecepatan tinggi, modeu dobel kaluar jalur produksi atanapi garis ékstrusi papan windowsill sareng sajabana. Jenis extruder sapertos disambut ku pangguna kalayan kaluaran tinggi, stabilitas ékstrusi, konsumsi énergi rendah.

Taros Kami