+ 86-519-87878918
InggrisEN

Taros Kami

Anjeun aya didieu : imah / Taros Kami

kontak Info

CHINA JWELL Machines Co., Ltd.

alamat:
No.118 Shangshang Rd., Liyang City Provinsi Jiangsu, Cina
kontak:
Michelle Jiang
Tel:
+ 86-519-87878918
fax:
+ 86-519-87878958
E-mail:
[email dijaga] / [email dijaga]
Whatsapp / Wechat / Line / Skype:
+ 86 18851210802
Taros Kami

peta

Didatangan rekomendasi rute pabrik :

Shanghai: 220km , 2.5h ku Speed ​​Speed ​​Rail
Hangzhou: 150km, 1h ku Speed ​​Speed ​​Rail
Nanjing: 100km, 0.5h ku Speed ​​Speed ​​Rail
Éta sakitar 70 kilométer ti Bandara Nanjing Lukou, sareng perjalanan na sakitar 1 jam nganggo mobil.