+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/3d-printing-wire-automotive-tiny-tube-extrusion-line-37.png
  • /upfile/2020/02/29/20200229170043_919.png
  • /upfile/2020/02/29/20200229170103_133.png

Kawat Cetak 3D / Garis Tonjolan Tube Tiny Otomotif

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • aplikasi
  • Pidéo Pabrik

Description:

 

Éta séri mesin ékstrusi ditalungtik sareng dikembangkeun sacara mandiri ku JWELL Pipe Equipment Co., Ltd,

sareng khusus dianggo kanggo ngadamel kabel percetakan 3D, pipa minyak alit mobil, pipa udara. Dilengkepan béda jenis laras na

sekrup, mesin ékstrusi sapertos tiasa cocog pikeun PE, PP, PA, FPVC, PU, ​​PLA, ABS jsb, seueur jinis pipa bahan,

rod, kawat ékstrusi kecepatan luhur.

Mesin-mesin leutik éta gancang-gancang, akurat, gampang diatur, runtah bahan baku anu kirang, béaya rendah,

nutupan rohangan leutik sareng pikaresep ku seueur palanggan

 

spésifikasi:

ngetik

Pipa dia

Extruder

Max.kecepatan

Kakuatan total

JWS-PA-18

3-18mm

JWS45 / 30

35m / mnt

40kw

JWS-PLA-3A

1-3mm

JWS30 / 28

50m / mnt

25kw

  JWS-PLA-3B

1-3mm

JWS45 / 30

120m / mnt

40kw


 

 

Taros Kami