+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/embossing-roller-and-microstructure-roller-86.jpg

Roller Embossing Sareng Mikrostruktur Roller

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik


Roller embossing dipaké dina ngabentuk perlakuan tina pelat PMMA / PC / PP sareng permukaan lambar. Ngadopsi scan laser sareng warna téknologi pipisahan, ngarobih sampel anu disayogikeun ku palanggan kana inpormasi gambar digital HD teras ngarekam kana mesin ukiran, baranahan sareng ngukir pola kualitas luhur. Produk anu diterapkeun dina lampu 、 ngahias sareng daérah mobil.
Roller mikrostruktur ngawangun struktur mikro pikeun ngubaran permukaan roller saatos tambaga copper nikel, janten kelas jangkungna lambaran optik atanapi pilem anu janten bagian modul konci panel LCD.

Taros Kami