+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/engineering_plastics_pelletizing_series.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229142856_201.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229142908_574.jpg

Téknik Plastik Plétics Series

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

parentah:

Jenis aplikasi utama pikeun kembar sekrup kompouding Filed, anu tiasa dianggo pikeun ngawarnaan polimér, ngeusian sareng campuran.

sareng mékanika sanés, listrik, thermoplastics, opitcal, processability, sareng fungsi anti-enviroment sareng anti-biologis

modifikasi.

parameter teknis Utama: 

 model

L / D.

 kagancangan

kapasitas

CJWH65

36-48

400-900rpm

300-800kg / jam

 

CJWH75

 

36-48

400-900rpm

 

500-1000kg / jam

CJWH95

36-48

400-900rpm

800-1500kg / jam

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna. 

Taros Kami