+ 86-519-87878918
InggrisEN

wartos

Anjeun aya didieu : imah / wartos

Mangsa épidemik, Jwell nuju layanan palanggan global

Waktos: 2021-01-13

Nalika épidemik teras diteraskeun ayeuna, sadaya anggota Jwell Machinery ngalakukeun anu pangsaéna pikeun mastikeun jasa palanggan di panjuru dunya. Sanaos aya kasusah, urang bakal nyobian anu pangsaéna pikeun ngungkulanana supaya palanggan tiasa ngaraos langkung betah nalika milih Jwell.

  
  

Kami ogé nyungkeun hormat pisan ka jalma Jwell ieu anu tetep dina garis payun!