+ 86-519-87878918
InggrisEN

wartos

Anjeun aya didieu : imah / wartos

Alat-alat - JWZ-BM30F / 160F / 230F Mesin Ngaduk Mangkuk Ngambang

Waktos: 2019-05-15

xnumx.jpg

xnumx.jpg

JWZ-BM30F / 160F / 230F Mesin Ngaduk Mangkuk Ngambang

 Tanjeunna lingkungan perikanan danau anu saé pisan digabungkeun sareng téknologi budaya kandang lauk ngahasilkeun tinggi parantos ngarobah modeu perikanan saderhana tradisional, ngahasilkeun produk akuatik kualitas luhur, ngadegkeun daya saing pasar anu épisién, sareng ngamajukeun pangwangunan gancang budaya lauk Kandang Tasik. Aya sababaraha cara pikeun akuakultur plastik luar negeri. Platform ngambang anu diwangun ku pelampung sareng bagian jero cai anu direbut ku jaring mancing mangrupikeun pilihan jalma-jalma ayeuna. Konsumén tiasa mutuskeun ukuran balong lauk nyalira, anu raoseun pisan. Pamasangan sareng transportasi pelampung Xinyi saderhana, sareng tiasa diuraikeun janten spésifikasi tunggal. Kombinasi instalasi fleksibel sareng robih numutkeun kaayaan cai dina tempat pamasangan. Kusabab kaayaan parah tina bentang ageung sareng aliran gancang di daérah cai, interception ku tahapan tiasa dilaksanakeun, anu sacara efektif tiasa ngirangan kasulitan dina prosés pamasangan, sareng ogé tiasa méréskeun pangaruh intensitas tinggi anu dihasilkeun ku aliran dékomposisi langkung épéktip sareng langkung saé pikeun ngahontal hasil anu langkung saé. Biaya instalasi sareng biaya post-maintenance murah. Saatos dipasang, teu kedah dijaga sareng dirawat sacara sering, anu ngahémat biaya perawatan ageung dina periode engké sareng ngahémat biaya manusa langkung saé. Anti karat, anti katirisan, anti oksidasi, bahan bertulang garis anti-ungu, henteu tunduk kana cai laut, bahan kimia, bahan kimia, noda minyak sareng érosi organisme akuatik; teu aya polusi, teu aya ruksakna lingkungan. Produkna ngagaduhan umur jasa langkung ti 15 taun. Kacuali kana goréngna panggunaan kakuatan alami anu kuat sareng jieunan manusa, éta henteu kedah nyéépkeun biaya perawatan sareng biaya perawatan. Gampang dirakit, merenah sareng fleksibel. Struktur bunderan sareng semi-bunderan tiasa nyandak sagala jinis peletakan pipa. Éta tiasa ngahémat sajumlah ageung biaya perawatan sareng perbaikan. 

xnumx.jpg

 

Garis produksi gaduh kaunggulan ieu:

1. Cocog pikeun produksi rupa-rupa spésifikasi float leutik sareng float akuakultur ageung;

2. Ngadopsi sistem ékstrusi kaluaran tinggi sareng tilem panyimpenan;

3.Ngadopsi sistem jasa hemat énergi.

 

xnumx.jpg

Kontak: Michelle Jiang

surat:[email dijaga]

Whatsapp / Wechat / Line / Skype / Telepon:+ 86 18851210802