+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/eva_poe_solar_film_extrusion_line.jpg

Garis Tonjolan Pilem Surya EVA / POE

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO ISO

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description:  

Sistem dahar gravimetri otomatis pastikeun sababaraha rupa padet, aditif cair sareng bahan baku tuang presisi tinggi. Sistem ékstrusi suhu handap pikeun mastikeun pergaulan anu cekap dina premis palastik pikeun nyegah aditif silang. Desain khusus bagian Casting masihan solusi anu sampurna pikeun roller sticking, stripping. Alat tempering online khusus pikeun nyingkirkeun stres batin. Sistem kontrol ketegangan mastikeun lambaran fléksibel anu dikintunkeun sacara placidly nalika prosés pendinginan, narik sareng gulungan. Sistem pengukuran sareng kakurangan inspeksi dina garis tiasa nyayogikeun umpan balik real-time kualitas produksi pilem surya EVA / POE.

 

spésifikasi: 

 

model

 

bahan cocok

 

Lebar produk (mm)

 

Kandel produk (mm)

 

Kacepetan garis anu didesain (m / mnt)

 

Kapasitas (kg / h)

JW120 / 150 / 120-2400

EVA / POE

2100

0.38-1.0

15

750

JW180-2400

EVA / POE

2100

0.38-1.0

12

600

 

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami