+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/film-die-series-12.jpg

Pilem Maot Series

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Sirah paéh ngadopsi penyuluh V bentuk saluran cai-serelek jenis aliran, sareng téknologi shunt sareng strukturna segitiga khusus stabilisasi. Pikeun lapisan komposit sareng ningkatkeun katepatan tina prosés ékstrusi pikeun ngaleungitkeun bentuk 'M' sareng pola aliran bentuk 'W' sacara épéktip. Biwir paéh luhur ngagunakeun tipe push-off manual fine-tuning + otomatis fine-tuning one-piece die lip, kisaran penyesuaian manual nyaéta ± 1mm, rentang pangaturan otomatis ± 300um; Ngeunaan bagian kontrol pangaturan biwir mati otomatis, urang nganggo ayeuna pisan canggih sistem kontrol loop katutup lengkep sareng otomatis sistem gauging ngajantenkeun ketebalan produk dina ± 2% tepatna, gauge ketebalan on-line sacara otomatis teras-terasan ngadeteksi scanning, tiasa nunjukkeun kasabaran ketebalan anu akurat dina produk. Ngaliwatan program komputer ngolah data, tanggapan kana biwir mati khusus ngaluyukeun ékspansi termal baud, sareng pikeun ngawujudkeun bubuka ketebalan lambey mati pikeun otomatis fine-tuning, ketebalan produk kontrol gancang sareng épéktip tepatna. Sareng urang gaduh scalability sirah paéh anu saé, numutkeun kabutuhan konsumén, cocog sareng béda "lebet tipe blokir jero nyaluyukeun alat "atanapi" jinis blok luar anu nyaluyukeun alat ", janten kabutuhan pelanggan anu langkung wareg kana produksi anu langkung épisién.
Sirah paéh cocog pikeun produksi handapeun 5000mm, kandel antara 0.06 -0.18 mm CPP, PE, EVA, PVC, PET, PVB, PA, pilem lapisan tunggal atanapi multilayer.

Taros Kami