+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/hdpe-marine-pipe-extrusion-line.png
  • /upfile/2020/02/29/20200229165938_648.jpeg
  • /upfile/2020/02/29/20200229165953_507.jpg

HDPE Garis Pipa Laut Extrusion

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description:

 

Garis produksi ieu ngadopsi téknologi paling canggih di Éropa, Mangrupikeun kahontalna hasil panilitian hemat énergi

jalur produksi, anu cocog pikeun ékstrusi kecepatan luhur HDPE sareng pipa poliéfin anu sanés. dibandingkeun sareng umum

lini produksi, pangaruh hemat énergi ngahontal kana 35%, sareng efisiensi produk naék langkung ti 1 kali, sahingga éta

henteu ngan ukur ngahémat biaya situs sareng tanaga tanaga, tapi ogé ningkatkeun épisiénsi.

 

 

spésifikasi: 

 

ngetik

 

Spék pipa (mm)

 

Extruder

 

Maks. Kaluaran (kg / jam)

 

Total kakuatan (kw)

JWGXPE-63

Φ20-Φ63 (ganda)

JWSGX60 / 38

420

150

JWGXPE-250

Φ50-Φ250

JWSGX75 / 38

650

230

JWGXPE-400

Φ110-Φ400

JWSGX90 / 38

960

380

JWGXPE-630

Φ315-Φ630

JWSGX90 / 38

1050

410

Taros Kami