+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/hdpe-pp-polymer-thick-board-paving-slab-extrusion-line.jpg
  • /upfile/2020/12/31/20201231135931_993.jpg
  • /upfile/2020/12/31/20201231135941_212.jpg
  • /upfile/2020/12/31/20201231135954_898.jpg
  • /upfile/2020/12/31/20201231140006_873.jpg

HDPE PP Polimér papan kandel paving slab extrusion line

Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: Jwell
sertifikasi: ISO ISO
Kuantitas Orde minimum: 1
Waktos pangiriman: poé 110
Sarat pamayaran: 30% turun mayar ku T / T, 70% sésa mayar sateuacan kintun ku T / T.
Supply Pangabisa:

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Pelat paving komposit mangrupikeun palastik rékayasa thermoplastic, swampland anti-slip anti-slip polimér jalan mat, jangka pondok konstruksi samentawis khusus anti-slip paving slab, kalayan tahan maké anu saé, perlindungan lingkungan, anti-statis, bantalan, Uap- buktina, tahan korosi, gampang diolah, nyerep shock, teu aya gunana, ekonomis, non-deformasi, résistansi dampak, pelinciran diri, janten cocog pisan kanggo maparin lempengan di tempat anu gaduh rupa bumi anu goréng sapertos gurun sareng rawa pikeun ngajagi kaamanan tina kendaraan dina taneuh sareng tiasa didaur ulang. Ngahémat biaya sareng nyandak beurat gampang! Beurat enteng, kateguhan alus, tiasa dianggo deui

 

spésifikasi:

model

JW120-1600 JW150-2100 JW170-2600 SJZ80 / 156-1500
material PP PE ABS PVDF PP PE ABS PP PE ABS PVC
Lebar produk 1220mm 1500mm 2000mm 1220mm
Ketebalan produk 3-30mm 3-30mm 3-30mm 3-30mm
Kapasitas dirancang 350kg / h 500kg / h 700kg / h 400kg / h

Taros Kami